RAW 09/05/2016: Κινήσεις που κοστίζουν ακριβά!


Πολλά και διάφορα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) στο Monday Night RAW. Αινιγματικός ο τίτλος της ανάρτησης, ας δούμε τι συνέβη!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Big Cass confronted Chris Jericho

Το επεισόδιο του RAW ξεκίνησε με το Highlight Reel, το show του Y2J. Ο Jericho ανέφερε αρχικά ότι καλεσμένος του ήτανε ο Dean Ambrose αλλά δεν παραβρέθηκε λόγω παρουσίας του Y2J.  Μεταξύ άλλων, είπε πως ο Ambrose υπέστη ρήξη δίσκου, χτύπημα στον λαιμό και άλλους τραυματισμούς και ότι θα απουσιάσει από το WWE λόγω των τραυματισμών. Οι fans ωστόσο φωνάζανε ρυθμικά για το... Mitch (η γλάστρα που είχε ο Ambrose στο Ambrose Asylum) και ο Jericho μας έδειξε κάποια αστεία tweets σχετικά μ αυτό! Επιπλέον, ο Y2J είπε πως δεν τον ενδιαφέρει η νέα Era και θα δώσει στους fans αυτό που θέλουν... το Gift of Jericho. Τότε παρενέβη ο Big Cass με τον Jericho μετά από ένα σύντομο διάλογο να αποχωρεί από το ring βγάζοντας πρώτα το jacket του. Ο Cass με την σειρά του αποκάλεσε τον Chris: "Bad SWAFT" με τον Jericho θέλοντας να αντιδράσει να... υποδέχεται την μπότα του Cass.



Dolph Ziggler vs. Baron Corbin
Μια κόντρα που μπορεί να μην είναι κάποιος τίτλος on the line αλλά δεν λέει να σταματήσει ακόμη. Στα πλαίσια λοιπόν του επεισοδίου ο Ziggler αντιμετώπισε ξανά τον Corbin. Άλλη μία νίκη ωστόσο για τον Baron Corbin που πήρε την νίκη απέναντι στον Dolph Ziggler με το End of Days!



R-Truth vs. Fandango

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πιστεύω γρήγορα ο R-Truth επικράτησε του Fandango. Έξω από το ring βεβαίως βρισκόταν ο Goldust και ο Tyler Breeze! Μπορεί σαν ματς να μην είχε κάτι το ιδιαίτερο (τυπικό ματς RAW) ωστόσο είχε αρκετό... χορό και από τους δύο!



Charlotte vs. Paige

Παρασκηνιακά η Charlotte με τον πατέρα της, Ric Flair είχανε συζήτηση με τον Shane Mcmahon σχετικά με το ban που "έφαγε" ο Flair από το ματς που θα έχει η Charlotte για το WWE Women's Championship απέναντι στην Natalya στο Extreme Rules. Στον αντίποδα του αγώνα, η πρωταθλήτρια αντιμετώπισε την Paige (που 'σαι βρε χαμένη ψυχή;). Κατά την διάρκεια του ματς, ο Ric Flair ήρθε έξω από το ρινγκ με τον Shane McMahon να εισέρχεται και αυτός μαζί με πολλούς referees για να απομακρύνουν τον Nature Boy. Η προσοχή της Charlotte ήταν προφανώς στο επεισόδιο που συμμετείχε ο πατέρας της και η Paige το εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας την νίκη με roll-up στην πρωταθλήτρια γυναικών!



Sami Zayn vs. The Miz

Παρασκηνιακά και πάλι οι Stephanie & Shane McMahon συμφώνησαν να ορίσουν ένα Triple Threat Match για το IC Championship στο Extreme Rules μεταξύ των The Miz, Cesaro και Kevin Owens. Ωστόσο ο Zayn τόνισε ότι οι fans θέλουν να δουν ότι αξίζει να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει πρωταθλητής. Έτσι ορίστηκε match στο Raw όπου εάν ο Sami Zayn κέρδιζε τότε το triple threat match θα γινόταν fatal 4 way match! Έτσι κ έγινε, καθώς ο Sami Zayn επικράτησε του πρωταθλητή Miz και έτσι θα τον δούμε και στο Extreme Rules!



Dana Brooke attacked Becky Lynch

Πίσω στο παρασκήνιο, η Renee Young ήταν μαζί με την Becky Lynch όταν διακόπηκαν απο την Emma. H Εmma χτύπησε την Becky και μετέπειτα την χτύπησε και η Dana Brooke. Οι δύο Women's τώρα είναι μαζί στο main roster.. Θα έχει κι άλλους μπελάδες η Becky;



Rusev vs. Sin Cara

Στην συνέχεια είχαμε τον αγώνα του Sin Cara με τον #1 Contender για το usa championship Rusev! Ο Βούλγαρος σχεδόν σε όλο το match ήτανε κυρίαρχος, έκανε επίδειξη δύναμης στον Kalisto δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να κατακτήσει για 2η φορά το USA Championship. Ωστόσο ο Μεξικανός πήρε την νίκη μετά απο roll-up, αφότου ο Rusev δέχτηκε μια κλωτσιά στο κεφάλι από τον Kalisto (χωρίς να γίνει αντιληπτός από τον διαιτητή).



Roman Reigns & The Usos vs. AJ Styles & The Club

Και πάμε στο main event της βραδιάς όπου και πάλι ήταν το ίδιο όπως και του προηγούμενου Raw. Ωστόσο το ματς ήτανε elimination match!  Τα πράγματα πηγαίνανε καλά για τον Roman και την ομάδα του μέχρι που οι usos αποκλείστηκαν και έμεινε μόνος του! Ωστόσο κατάφερε και απέκλεισε τους Gallows & Andersson και το ματς έγινε 1v1: Roman vs Styles, θα μπορούσε να είναι σαν μια πρόβα για το Extreme Rules! Η μάχη επεκτάθηκε στα τραπέζια των σχολιαστών. Εκεί οι The club χτύπησαν τον Roman Reigns με καρέκλα δίνοντας στους Usos και στον Reigns την νίκη με DQ. Όμως οι Usos προσπάθησαν να βοηθήσουν τον ξάδερφο τους απομακρύνοντας τους Gallows & Andersson. Στο τέλος έμειναν στο ring o Reigns & o Styles δίνοντας ραντεβού στο επόμενο show. Αναμένεται σπουδαίο feud continue!



Kevin Owens vs, Zack Ryder

Σε έναν αγώνα όπου αρκετοί περίμεναν μια άνετη επικράτηση του KO, ο Zack Ryder έβαλε δύσκολα στον Owens. Ο Ryder πάλεψε για να κερδίσει τον Owens αλλά η τρέλα, η δύναμη και η θέληση του Kevin ήταν τελικά αυτή που επικράτησε. Ο Κevin Owens είναι σε μεγάλη φόρμα. Θα το δείξει και στην συνέχεια;



The Dudley Boyz vs. The New Day

Οι New Day μπαίνουν στο ring, βλέπουν ένα promo με τους The Vaudevillains και ασκούν την δική τους ξεχωριστή σάτιρα! Ωστόσο οι Dudley Boyz πήραν την νίκη μετά από clothesline του Devon Dudley στον Kingston. Να σημειωθεί ότι στο ενδιάμεσο του αγώνα οι Vaudevillains έκαναν την εμφάνιση τους κάνοντας επίθεση στον Woods. Επιπλέον, δεν έχασαν την ευκαιρία και επιτέθηκαν στους New Day στέλνοντας ένα μήνυμα για το τι θα ακολουθήσει σε δυο εβδομάδες στο Extreme Rules!



Chris Jericho vs. Big Cass

Τελειώνοντας το επεισόδιο, είχαμε το ματς που ορίστηκε από την αρχή του Raw μεταξύ των Y2J & Big Cass. Ωστόσο το ματς αυτό δεν έγινε ποτέ! Ο λόγος; Κατά την διάρκεια της εισόδου του Jericho κάποιος του επιτέθηκε και του "έκλεψε" το jacket με τα φωτεινά μικρά φωτάκια που έχει. Πολλοί απόρησαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβη! Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο "κλέφτης"! Ήταν ο Dean Ambrose, αποδεικνύοντας ότι οι ισχυρισμοί του Y2J για τραυματισμό του Ambrose ήταν ψευδείς! Ο Dean μην ξεχνώντας την κίνηση του Chris Jericho στο προηγούμενο RAW που έσπασε το Mitch, προχώρησε σε μια παρόμοια κίνηση, έσκισε μπροστά στα μάτια του το Jacket του! Ένα jacket αξίας 15.000 $ (!!!).  Ήταν μια κίνηση που πιστέψτε με, πολλοί fans το ευχαριστήθηκαν! Όπως καταλάβατε, το match έληξε ως No Contest!


                                                      
Δείτε όλο το σόου εδώ:


για το Ringside House,
Χρήστος Δήμου
Νεότερη Παλαιότερη