Απογοητευμένος για την θέση του ο Alberto Del Rio.


Δυσαρεστημένος δείχνει να είναι ο Alberto Del Rio ο οποίος εξέφρασε πρόσφατα την απογοήτευσή του για την θέση του, αναφέροντας πως τα πλάνα του δεν ήρθαν όπως είχε κανονιστεί από την αρχή της συμφωνίας τους.

Τα στελέχη του WWE είχαν υποσχεθεί στον Μεξικανό πως θα πάρει αυτό που θέλει, και στην πραγματικότητα ζήτησε να αγωνίζεται σε main event επίπεδο, έως και κατάκτηση τίτλου. Όμως από την επιστροφή του μαζί με τον Zeb Colter στο περασμένο Hell In A Cell έως και σήμερα δεν έχει πετύχει τίποτα το σπουδαίο παρά να στεφθεί 2 φορές United States Champion, και μια νίκη στην WrestleMania 32.

Ο Mr. McMahon εμπιστεύεται τον Del Rio και αυτό το έχουμε συνειδητοποιήσει στο παρελθόν άλλωστε που υπήρξε ως World Heavyweight και WWE Champion, ωστόσο το πρόβλημα βρίσκεται στον Triple H ο οποίος φέρεται να μην τον εμπιστεύεται. Πριν από λίγες ημέρες έγινε συνάντηση ανάμεσα στους Vince McMahon και Triple H με τον "Hunter" να υποστηρίζει πως δεν εμπιστεύεται τον Μεξικανό καθώς εάν γίνει WWE World Heavyweight Champion τότε θα δημιουργήσει προβλήματα στα παρασκήνια.


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη