Οι 10 καλύτεροι Ring Workers του WWE σήμερα!


Ο Αποστόλης Μάρης "βάζει" κάτω το ρόστερ του WWE και εξετάζει ποιοι κατά την δική του γνώμη είναι οι καλύτεροι Ring Workers της εταιρίας αυτή τη περίοδο.


Τα τελευταία 4 χρόνια το WWE έχει εξελιχθεί με πολλά νεαρά ταλέντα να αγοράζονται από το NXT και να κάνουν μια δική τους σπουδαία καριέρα στο main roster της κορυφαίας εταιρίας pro wrestling στον πλανήτη. Αρχικά, πιστεύω πως έχουμε ένα πλούσιο σε ταλέντο ρόστερ, αλλά μερικοί είναι αυτοί που ξεχωρίζουν, για εμένα θεωρούνται "δουλευταράδες", παρακάτω ακολουθούν 10 από αυτούς, σύμφωνα με την δική μου άποψη.


10) RUSEV

Κατά την άποψή μου από τους κορυφαίους Ευρωπαίους παλαιστές των τελευταίων ετών που έκαναν το πέρασμα τους, είχε ένα καταπληκτικό ξεκίνημα κατέκτησε το US Championship και κέρδισε τρομερά ονόματα όπως John Cena, Big Show, κ.α. Για εμένα θεωρείται από τους 10 καλύτερους workers εντός ρινγκ με έξυπνες ποικιλίες κινήσεων για έναν powerhouse με κύριο στόχο το submission και το.. "CRUSH" για την νίκη.


9) LUKE HARPER

Το πιο ταλαντούχο μέλος της Wyatt Family. Έχει περάσει από αρκετά promotions, έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους, έχει αγωνιστεί κόντρα σε σπουδαίους παλαιστές, και μάλιστα απέδειξε το ταλέντο του και στο WWE, προσωπικά δεν σταματώ να τον απολαμβάνω εντός ρινγκ και ελπίζω στο μέλλον να κατακτήσει περισσότερα midcard titles.


8) CHRIS JERICHO

Αυτό που είδατε.. ο "γερόλυκος" Chris Jericho για εμένα παίρνει πανάξια την 8η θέση διότι έκανε μια τρομερή επιστροφή με μεγάλη επιτυχία, άλλωστε μιλάμε για έναν θρύλο από τους τελευταίους της γενιάς του που αγωνίζονται σήμερα στο ρόστερ με full-time contract, και καταπληκτικούς αγώνες, βέβαια δεν είναι ίδια η απόδοσή του με παλιότερα.


7) SAMI ZAYN

Ο ορκισμένος εχθρός του Kevin Owens, ένας τρομερός παλαιστής ο οποίος έχει την ικανότητα να ξεσηκώνει το κοινό, κάτι που έκανε και ο Daniel Bryan. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να μην βγει κερδισμένος από κάτι, παρόλα αυτά παραμένει ένας από τους κορυφαίους εργάτες εντός ρινγκ για το WWE σήμερα, σκεφτόμουν να τον αντικαταστήσω με τον Undertaker αλλά έγινε αλλαγή διότι ο "Phenom" δεν εργάζεται τόσο, θα εργαστεί σπάνια στις μέρες μας.


6) NEVILLE

Θεαματικός.. Λιγάκι άτσαλος στην τελευταία του εμφάνιση κόντρα στον Jericho αλλά αξίζει και με το παραπάνω να μπει στους 10 κορυφαίους ring workers του WWE σήμερα. Δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να αντιμετωπίσει κάποιο αρκετά μεγάλο όνομα για να αποδείξει περισσότερο αυτό που αξίζει, αλλά αποτελεί από τα κορυφαία ταλέντα σήμερα.


5) CESARO

Ο Cesaro θα κερδίσει την πέμπτη θέση λόγω της τρομερής του αγάπης για το wrestling, από τα λίγα άτομα που παλεύουν για αυτό. Μάλιστα, δεν έχουν ξεχαστεί οι τρομεροί αγώνες στα indy promotions όπου αγωνιζόταν ως "Claudio Castagnoli". Θεαματικός στο ρινγκ, κακός στο μικρόφωνο και στο gimmick του, παρόλα αυτά βγάζει τρομερούς αγώνες κάθε φορά.


4) SAMOA JOE

Σπάνιο ένας παλαιστής στο μέγεθός του να βγάζει τέτοιες αναμετρήσεις. Και αυτός είναι ο Samoa Joe. Γεννημένος για να "σκοτώνει" κάθε αντίπαλό του δίχως έλεος. Αρχικά ο Joe έκανε ένα εξαιρετικό πέρασμα από το TNA και το ROH, δεν έχει κάνει το πέρασμα του από το main roster του WWE, όμως έχει αποδείξει το ταλέντο του στο NXT.


3) AJ STYLES

Το γεγονός να τον αποκαλούν Phenomenal One δεν είναι τυχαίο. Ο τύπος είναι φαινόμενο. Όσοι έχουν δει το πέρασμά του από το TNA και το NJPW τον ξέρουν καλύτερα, αλλά αποτελεί σίγουρα από τους κορυφαίους παλαιστές του πλανήτη. Προσωπικά τον προτιμώ σε ατομικό επίπεδο χωρίς τους Luke Gallows και Karl Anderson στο πλευρό του.


2) SETH ROLLINS

THE MAN. Ο άνθρωπος που κατέκτησε το US και το WWE World Heavyweight Championship την ίδια στιγμή. Ένα τρομερό ταλέντο που με το που του δόθηκε η ευκαιρία "έτρεξε".. αν την πιάσει από τα μαλλιά και να το εκμεταλευτεί. Πλέον είτε heel είτε babyface να είναι, παραμένει το ίδιο αγαπητός στο κοινό, περιμένουμε την επιστροφή του.


1) KEVIN OWENS

Ο άνθρωπος που κέρδισε τον John Cena στο ντεμπούτο του; Προσέξτε.. τον John Cena. Κατά την άποψή μου ο Kevin Owens είναι το πιο σωστό κομμάτι του WWE σήμερα. Ένας τρομερός παλαιστής (ο καλύτερος κατά την γνώμη μου) όπου τα έχει όλα. Είναι ένα τέλειο πακέτο που το WWE πρέπει να το εκμεταλευτεί σωστά. Ο τύπος έχει πάει το wrestling αλλού, σε άλλο επίπεδο. Πιστεύω πολύ στον Owens και στο ταλέντο του, όσο σε κανέναν άλλον.


Αυτοί κατά την γνώμη μου είναι οι 10 καλύτεροι ring workers του WWE σήμερα. Βέβαια θα μπορούσα να είχα αναφέρει περισσότερα ονόματα όπως Roman Reigns, Dean Ambrose, Finn Balor, Shinsuke Nakamura, Austin Aries, Dolph Ziggler κ.α. Αλλά αυτή τη φορά ήθελα να αναφερθώ μόνο στους 10. Κατά την δική σας άποψη, ποιοι είναι οι 10 καλύτεροι ring workers στο WWE σήμερα; Αφήστε σχόλια παρακάτω...


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη