SMACKDOWN 28/04/2016: One vs. All: CHECK!


Σε ήπια πλαίσια διεξάχθηκε το χθεσινό Smackdown με την κόντρα Styles-Reigns να φουντώνει κι'άλλο εν όψει Payback με τους Karl Anderson & Luke Gallows να παραμονεύουν για το Main Event. Με ψηλά το κεφάλι οι Kalisto-Cesaro-Zayn και αρκετά αισιόδοξοι οι Enzo & Cass.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και είπε πως όπως χτύπησε τον AJ Styles με Superman Punch στο RAW, έτσι ακριβώς θα το κάνει και την Κυριακή στο Payback. Είπε πως ο λόγος που του επιτέθηκε είναι γιατί δεν τον πιστεύει σχετικά με την γνώση του για την επίθεση των Luke Gallows & Karl Anderson, είπε πως σέβεται τον Styles αλλά γνωρίζει τι έκανε με τα φιλαράκια του πριν έρθει στο WWE και δεν μπορεί να κοροϊδέψει κανέναν πλέον και τον κάλεσε στο ring να το παραδεχτεί. Εμφανίστηκε ο Miz παρόλα αυτά με την Maryse και ζήτησε την αναγνώριση του κόσμου σχετικά ότι αυτός "ξεσκέπασε" τον AJ Styles με τους Gallows & Anderson και πως στο Payback ο Styles θα στεφθεί νέος WWE World Heavyweight Champion, o Bog Dog δεν άργησε να επιτεθεί στον Moneymaker και ο τελευταίος να υποχωρήσει.


Backstage, η Renee Young ρώτησε τους League of Nations για τον είναι ακόμα δυνατότεροι τώρα που έδιωξαν τον Βασιλιά Barrett από την ομάδα. Ο Sheamus είπε πως στην Wrestlemania απέδειξαν πως καμία τριάδα δεν μπορεί να τους κερδίσει, ο Del Rio είπε πως ο Barrett ήταν ο αδύναμος κρίκος της ομάδας και χωρίς αυτόν είναι πιο δυνατοί από ποτέ. Τέλος ο Rusev είπε πως θα πρέπει να λέγονται United Nations!

The League of Nations vs Kalisto, Sami Zayn & Cesaro

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί όπως έπρεπε ο αγώνας μετά την διάλυση της πολυεθνικής φατρίας κατά την διάρκεια του, ο Del Rio αποχώρησε πρώτος μετά από αψιμαχία με τον Rusev και αργότερα ακολούθησε ο τελευταίος αφήνοντας τον Great White μόνο του, τέλος, έφυγε και ο Sheamus δίνοντας την νίκη στους face από Count-Out.


Backstage, οι League of Nations τελείωσαν και επίσημα με ένα μικρό brawl στα παρασκήνια.

Baron Corbin vs Damien Sandow

Καταστροφικό παραμένει το πέρασμα του Lone Wolf αυτή την φορά από τον Intelectual Savior of the Masses με το End of Days.


Backstage, o AJ Styles είπε στην Renee Young πως δεν τον νοιάζει τι σκέφτεται ο Roman Reigns και πως την Κυριακή στο Payback αντί για ψεύτη θα τον λέει πρωταθλητή, επίσης είπε πως απόψε θα βρίσκεται στο ringside στο match του Reigns.

Εμφανίστηκε ο Dean Ambrose για να παρουσιάσει το Ambrose Asylum και πριν καλέσει τους καλεσμένους του αναφέρθηκε στα γεγονότα του RAW που παγιδεύτηκε στο Walls of Jericho και είπε πως θα δει τι θα πάθει ο Y2J στο Payback, επίσης τον αποκάλεσε μελλοντικό Hall of Famer. Εμφανίστηκε η Natalya και είπε πως στο Payback θα κερδίσει τον τίτλο γιατί θα έχει τον θείο της στο πλευρό της. Εμφανίστηκε η Charlotte με τον πατέρα της και μίλησε για τα κατορθώματα του, η Natalya αποκάλεσε τον Flair παλιόγερο και πως θα αναγκαστεί να παίξει βρώμικα την Κυριακή γιατί η Charlotte δεν μπορεί να την κερδίσει στα ίσια. O Nature Boy είπε πως με την πρώτη ευκαιρία θα ξανακέρδιζε τον Bret Hart όπως στο WCW, κλείνοντας το segment η Charlotte είπε πως την Κυριακή θα αποδείξει πως είναι η πρωταθλήτρια που αξίζει το WWE Universe.


Enzo Amore & Big Cass vs Bo Dallas & Curtis Axel

Στο commentary βρισκόντουσαν οι New Day. Κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκαν οι Vaudevillains για να τσεκάρουν τους αντιπάλους τους στο Payback, οι Enzo & Cass επικράτησαν των Social Outcast με το Rocket Launcher.


Backstage, o Goldust είπε στον R-Truth πως θέλει να συνεχίσουν να είναι ομάδα, ο Truth όμως έδειξε σημάδια ζήλιας μιας και δεν του άρεσε ο συνδυασμός Gold-ango για αυτό βρήκε νέο παρτενέρ...τον Tyler Breeze! Είπε πως θα λέγονται τhe Gorgeous Truth.

Apollo Crews vs Stardust

Άλλη μια μεγάλη νίκη σημείωσε ο χαρισματικός superstar αυτή την φορά κόντρα στον Stardust με το Spin-Out Powerbomb, κάνοντας το 8-0 στους αγώνες του στο main roster.


Roman Reigns vs The Miz

Στο ringside βρισκόταν ο AJ Styles. Εξαιρετικός αντίπαλος αποδείχτηκε ο Moneymaker για τον Roman Reigns σε έναν αγώνα Champion vs Champion αλλά τελικά γνώρισε την ήττα από το εκρηκτικό Spear του τελευταίου. Μετά το match ο Reigns είχε Stare-down με τον Styles αλλά εμφανίστηκαν οι Gallows & Anderson και επιτέθηκαν στον Reigns, οι Usos έσπευσαν στο ρινγκ για να βοηθήσουν τον ξάδερφο τους, σε ένα χαοτικό brawl που οι δύο τελευταίοι έμειναν οι Styles και Reigns με τον πρώτο να υποχωρεί.



Δείτε το επεισόδιο



για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη