SMACKDOWN 21/04/2016: Ανασύνταξη δυνάμεων για το Payback.



Πάλι ανακατεύονται οι Gallows & Anderson στις δουλείες του AJ Styles χωρίς να ενοχλείται ο τελευταίος, θέλει τίτλο ο Ryback, επιτέλους τα βρήκαν Goldust & R-Truth, έρχεται σφαγή ανάμεσα σε Vaudevillains-Enzo/Cass, με ψηλά το κεφάλι τα 'κακά παιδιά'.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκαν οι Miz & Maryse και παρουσίασαν το MizTV με καλεσμένο τον AJ Styles, o Moneymaker ρώτησε τον Phenomenal One τι συνέβη με τους Luke Gallows & Karl Anderson πίσω στην Ιαπωνία αλλά ο Styles του είπε πως τελευταία φορά που βρέθηκε μαζί του στο ring, έχασε δύο δόντια. Ο Miz επέμεινε στο ότι ο Styles γνώριζε για τις επιθέσεις των Gallows & Anderson μιας και όταν εμφανίστηκαν στο WWE εκείνος ήξερε ότι του προσέχουν τα νώτα, ο Styles είπε πως είναι πράγματι καλοί φίλοι αλλά δεν χρειάζεται την βοήθεια τους για να νικήσει τον Roman Reigns στο Payback και αρνήθηκε πως διέταξε αυτή την επίθεση. Δεν άργησαν να ανάψουν τα αίμα και ο Styles να επιτεθεί στον Miz.


Kalisto vs Ryback

Σε έναν επαναληπτικό αγώνα της Wrestlemania ο Ryback φάνηκε πως είχε διαβάσει το μάθημα του καταφέρνοντας να κερδίσει τον Kalisto στα ίσα μετά από ένα έξυπνο counter του Salida Del Sol σε Shellshocked. Μετά το match ο Ryback πανηγύρισε με το United States Championship.


Baron Corbin vs Dolph Ziggler

Ο αγώνας δεν άργησε ποτέ μιας και ο Lone Wolf επιτέθηκε πισώπλατα στον Ziggler κατά την διάρκεια της εισόδου του και αφού τον διέλυσε πετώντας τον στα barricades άφησε αναίσθητο ξανά τον Show-Off με τον Εnd of Days στο ringside. Εμφανίστηκε ο Rich Brennan και ρώτησε τον Corbin γιατί επιτέθηκε στον Ziggler και εκείνος απάντησε πως το έκανε επειδή μπορούσε.


AJ Styles vs The Miz

Στο ringside βρισκόταν η Maryse. Εξαιρετικός αντίπαλος φάνηκε ο Moneymaker για τον AJ Styles αλλά όταν τα βρήκε σκούρα πήγε να αποχωρήσει από την αρένα, τον δρόμο του έκλεισαν οι Luke Gallows & Karl Anderson και τον οδήγησαν κατευθείαν στο  Phenomenal Forearm.


Backstage, o Dean Ambrose είπε στον Sami Zayn πως ο Chris Jericho είναι ο καλύτερος στον κόσμο στο να επιτίθεται πισώπλατα. Οι δύο performers συνέχισαν να χλευάζουν τους αντιπάλους τους και ετοιμάστηκαν για τον αγώνα τους.

Επίσης οι Luke Gallows & Karl Anderson είπαν στον Rich Brennan πως ο AJ Styles δεν χρειάζεται την βοήθεια τους και πως αυτοί κοιτάνε να κάνουν impact στο WWE, ξεκινώντας από το RAW που θα διαλύσουν τους Usos.

Naomi & Tamina vs Paige & Natalya

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι δύο φιλενάδες κόντρας στην Team B.A.D. η Natalya έκανε το Sharpshooter στην Tamina και η Paige το PTO στην Naomi υποτάσοντας τες ταυτόχρονα για την νίκη.


Special Referee: Goldust
R-Truth vs Fandango

Σχεδόν ασήμαντη νίκη πήρε ο συνοικιακός γύφτος με το Lie Detector και μετά τον αγώνα χόρεψε με τον Goldust.


Εμφανίστηκαν οι Enzo Amore & Big Cass κάνοντας το γνωστό τους promo, τους διέκοψαν οι Vaudevillains με τον Aiden English να λέει πως έχουν γίνει ήδη βαρετοί και αποκάλεσε τον Amore ηλίθιο. O Colin Cassady είπε πως στο Payback θα γίνουν οι νούμερο ένα διεκδικητές και η μόνη λέξη που θα μπορούν να χαρακτηρίσουν τους Vaudevillains θα είναι SAWFT!


Chris Jericho & Kevin Owens vs Dean Ambrose & Sami Zayn

Στο εξαιρετικό Main Event της βραδιάς κατάφεραν να βγουν νικητές οι Kevin Owens & Chris Jericho με όπως ήταν αναμενόμενο, βρώμικο τρόπο. O Y2J έσπρωξε τον Lunatic Fringe από το top rope με αποτέλεσμα ο Prizefighter να αδράξει την ευκαιρία και να κλέψει την νίκη.


Δείτε το επεισόδιο


για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη