RAW 25/04/2016: Στο τέλος γέλασε ο Styles.


Με έξι αναμετρήσεις κύλησε η χθεσινή βραδιά του Monday Night RAW, καθώς είχαμε και την συνέχεια των προβλημάτων με τους AJ Styles, Luke Gallows, Karl Anderson και Roman Reigns, "σηκωτή" έσυραν την Stephanie McMahon έξω από το στάδιο.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το επεισόδιο άνοιξε με τον Shane McMahon να καλωσορίζει το κοινό του Hartford, μέχρι να διακοπεί από την Stephanie McMahon, η αδερφή του Shane ανέφερε πως στο επερχόμενο Payback ο Vince McMahon θα πάρει την απόφαση για το ποιος θα κρατήσει τον έλεγχο του "κόκκινου" σόου. Ωστόσο ο "Shane-O-Mac" κάλεσε τους Security να την συνοδέψουν μακριά από το στάδιο, όμως η Stephanie χαστούκισε άσχημα τον έναν από τους τρεις "securit-άδες" με αποτέλεσμα να την απομακρύνουν μακριά από την αρένα.


AJ Styles vs. Sheamus

Στην πρώτη αναμέτρηση της βραδιάς, ο Sheamus αντιμετώπισε τον διεκδικητή του WWE World Heavyweight Championship, είδαμε μια όμορφη μάχη από τους δύο superstars καθώς και όμορφες ποικιλίες κινήσεων όπως Powerslam, Irish Curse, Clothesline, μέχρι που το τελικό αποτέλεσμα ήρθε μετά από δύο Phenomenal Forearms του AJ Styles.


The New Day, Enzo Amore & Colin Cassady & The Vaudevillains - Promo

Στα πλαίσια του επεισοδίου είδαμε τους New Day να κάνουν την είσοδό τους στην αρένα μιλώντας για τους διεκδικητές και τους ομαδικούς τίτλους. Ξαφνικά εμφανίστηκαν οι Vaudevillains σχολιάζοντας τους διεκδικητές για τους τίτλους. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες διακόπηκαν από τους Enzo Amore & Big Cass, μετά από έναν διάλογο το segment έκλεισε με την γνωστή ατάκα των Tag Team Champions, "Because.. New, Day Rocks.. New, Day Rocks...".


Luke Gallows & Karl Anderson vs. The Usos

Το ντεμπούτο τους πραγματοποίησαν στο WWE οι Luke Gallows και Karl Anderson, η ομάδα των heels είχε το άνω χέρι στην αναμέτρηση ώσπου κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική νίκη μετά το Magic Killer. Στη συνέχεια οι νικητές επιχείρησαν να επιτεθούν στους ηττημένους, μέχρι που ήρθε ο Roman Reigns να σώσει την κατάσταση.


Sami Zayn vs. Rusev

Στα πλαίσια του επεισοδίου είδαμε την αναμέτρηση των Rusev και Sami Zayn, ο Βούλγαρος μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα στα χέρια του, τα σχέδια του όμως χάλασαν μετά από ένα έξυπνο roll-up του Sami Zayn για την νίκη. Ο νικητής βρήκε τον μπελά του μιας και του επιτέθηκε πισώπλατα ο Kevin Owens πριν αποχωρήσει από την αρένα.


Apollo Crews vs. Stardust

Άλλη μια νίκη κατάφερε να βάλει στο στρατόπεδο του ο Apollo Crews αυτή την εβδομάδα, συγκεκριμένα σε μια σύντομη αναμέτρηση επικράτησε του Stardust μετά από ένα αρκετά δυνατό Spinning Powerbomb για την επιτυχία.


Dean Ambrose & Chris Jericho - Promo

Αρχικά εμφανίστηκε ο Dean Ambrose ο οποίος μίλησε για τον αντίπαλό του στο Payback, Chris Jericho. Ο Best In The World εισήλθε με σκοπό να κάνει τον Lunatic Fringe να απολογηθεί για τις πράξεις του, ο Ambrose επιχείρησε να του επιτεθεί στο announce table, παρόλα αυτά ο Jericho αποχώρησε όρθιος από την αρένα αφού τον πέρασε από το Walls of Jericho.


Natalya vs. Emma

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, η νούμερο ένα διεκδικήτρια για το Women's Championship επικράτησε της Emma χάρις το Sharpshooter παίρνοντας ένα σημαντικό momentum ενόψει του επερχόμενου PPV. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόταν και η Charlotte μαζί με τον πατέρα της, Ric Flair όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση.


Αξίζει να αναφέρουμε πως στα πλαίσια του επεισοδίου παρουσιάστηκε ένα special tribute video προς την καριέρα της Chyna η οποία απεβίωσε πρόσφατα.


Damien Sandow vs. Baron Corbin

Ο αγώνας των Damien Sandow και Baron Corbin δεν ξεκίνησε ποτέ, αφού κατά την διάρκεια της εισόδου του Lone Wolf εμφανίστηκε ο Dolph Ziggler όπου του επιτέθηκε άσχημα πισώπλατα. Παρόλα αυτά ο νεαρός superstar κατάφερε να ξεφύγει μακριά από το στάδιο.


The Miz, Maryse, & Cesaro - Promo

Λίγο πριν το main event, ο Miz έκανε την είσοδό του στο ρινγκ μαζί με την αγαπημένη του Maryse, το ζευγάρι μίλησε όπως πάντα για την επιτυχία τους. Μέχρι που τους διέκοψε ο Cesaro, οι δύο superstars μοιράστηκαν μερικές ατάκες από τηλεοπτικές ταινίες μέχρι ο Intercontinental Champion να επιτεθεί στον διεκδικητή. Παρόλα αυτά ο Ελβετός αντιμετώπισε σωστά το συμβάν και αποχώρησε όρθιος από την αρένα πανηγυρίζοντας με το κοινό του Hartford.


Roman Reigns vs. Alberto Del Rio

Στο main event της βραδιάς, ο Roman Reigns κατάφερε να κερδίσει τον Alberto Del Rio με Spear πριν προλάβει να του επιτεθούν οι Luke Gallows & Karl Anderson. Η ομάδα των Anderson & Gallows εισήλθε στο ρινγκ και επιτέθηκε στον Powerhouse μέχρι να έρθει ο AJ Styles για να τους αποτρέψει να το κάνουν αυτό, αφού ο Phenomenal One τους καθησύχασε ο WWE World Heavyweight Champion επιτέθηκε με Superman Punch στον διεκδικητή. Παρόλα αυτά όρθιος κατάφερε να μείνει ο AJ Styles αφού του σέρβιρε το Phenomenal Forearm.


Δείτε όλο το επεισόδιο παρακάτω:


για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη