RAW 18/04/2016: Άσυλο μεν... Payback δεν...



Σχεδόν ξεκαθάρισε το οπτικό πεδίο του Payback με την κάρτα να διαμορφώνεται ραγδαία, συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε AJ Styles & Bullet Club, κρίθηκε ο τελικός του Tag Team Tournament, άπιαστος ο Chris Jericho με τεράστια νίκη και ψηλά το κεφάλι!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε ο Dean Ambrose για να παρουσιάσει το Ambrose Asylum με καλεσμένο τον Shane McMahon που κίνησε για άλλη μια φορά τα νήματα του Monday Night RAW. O Shane-O-Mac δήλωσε πως όσο θα βρίσκεται στο πηδάλιο του RAW θα φροντίσει όλα τα νέα ταλέντα να πάρουν ευκαιρίες που θα τους αναδείξουν και έφερε ως παράδειγμα τους AJ Styles, Sami Zayn  Sasha Banks. Ο Kevin Owens διέκοψε τον Shane λέγοντας του πως η εποχή του WWE δεν έχει αλλάξει καθόλου και πως είναι ακόμα ένας McMahon με την δύναμη στα χέρια του που τον αδικεί. Εμφανίστηκε ο Sami Zayn και είπε πως αν δεν ήταν αυτός, ο Kevin Owens δεν θα τα κατάφερνε ποτέ στο WWE, ακολούθησε η είσοδος του Chris Jericho, ο Y2J ήρθε face-to-face με τον Shane και του είπε πως είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Ο Shane ανακοίνωσε πως στο Payback ο Kevin Owens θα αντιμετωπίσει τον Sami Zayn και ο Chris Jericho θα τον Dean Ambrose,  μετά την ανακοίνωση ξέσπασε ένα μικρό brawl στο οποίο οι Jericho & Owens υποχώρησαν.


Chris Jericho vs Sami Zayn

Χωρίς να βρίσκεται αυτή την φορά κάποιος στο ringside για να διακόψει τον αγώνα, ο Chris Jericho κατάφερε να κερδίσει "καθαρά" τον Sami Zayn αποκρούοντας αντικανονικά το Helluva Kick και μετά από eye poke σφράγισε την μοίρα του αντιπάλου του με το Codebreaker.


Backstage, οι Karl Anderson & Luke Gallows της Bullet Club συνάντησαν τον AJ Styles και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για το πρόσωπό του καθώς αγκαλιάστηκαν και μίλησαν για το παρελθόν τους στην Ιαπωνία.

New Day Tag Team Tournament: Round 2
Enzo Amore & Colin Cassady vs The Dudley Boyz

Την δεύτερη μεγάλη νίκη τους στο main roster πέτυχαν οι δύο χαρισματικοί performers περνώντας στον τελικό του tournament που θα διεξαχθεί στο Payback, αφού ο Big Cass καθάρισε το ring, ο Enzo Amore πήρε το νικηφόρο pinfall με το Assisted Top Rope Splash.


Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και γνώρισε τρομερές αποδοκιμασίες από το ζεστό κοινό του Λονδίνου, μετά το κλασσικό πλέον "Guy" promo είπε πως στο Payback θα κερδίσει τον AJ Styles. Ο Phenomenal One εισήλθε στην αρένα και είπε στον Reigns πως στο Payback θα δώσει τον αγώνα της ζωής του, όπως κάθε φορά και αυτή την φορά θα στεφθεί WWE World Heavyweight Champion. Ο Styles αποχώρησε από το ring αλλά προτού φύγει από την αρένα εμφανίστηκαν από το πουθενά οι Bullet Club και επιτέθηκαν στον Roman Reigns.


Backstage, ο Reigns είπε στον Styles πως έβαλε τους φίλους του να επιτεθούν σε αυτόν και στα ξαδέρφια του την προηγούμενη εβδομάδα και πως όσοι και να είναι απέναντί του, πάντα θα είναι ένας εναντίον όλων. Ο Phenomenal One απάντησε πως δεν χρειάζεται φίλους για να του πάρει τον τίτλο στο Payback.

Baron Corbin vs Fandango

Στο commentary βρισκόταν ο Dolph Ziggler. Κατά την διάρκεια του αγώνα ο Lone Wolf πέταξε τον χορευτή αντίπαλό του πάνω στον Show-Off και του επιτέθηκε. Αφού διέλυσε τον Fandango με το End of Days κερδίζοντας τον αγώνα, εκτέλεσε το End of Days στον Ziggler στο ringside.


Εμφανίστηκαν οι Miz & Maryse με την Maryse να στέκεται στο γεγονός πως είναι υπέροχο ζευγάρι και ζουν το όνειρο τους, τους διέκοψε ο Cesaro και είπε στον Miz πως στο Payback θα κατακτήσει το Intercontinental Championship και ανακοίνωσε πως ο Miz μαζί με τους League of Nations θα αντιμετωπίσουν τους New Day και αυτόν.


The Miz & The League of Nations vs The New Day & Cesaro

Τρομερή η συνεργασία ανάμεσα στους New Day και τον Swiss Superman, κατά την διάρκεια του αγώνα γινόντουσαν το ένα finisher πίσω από το άλλο με τελευταίο όρθιο τον Cesaro να εκτελεί το Neutralizer στον Sheamus για να δώσει την νίκη στην ομάδα του.


Backstage, η Charlotte είπε στην Natalya πως είναι αποτυχία όπως όλες οι γυναίκες στο roster. Η Natty είπε πως θα παίξουν στο Payback για το Women's Championship αλλά αυτή την φορά στην γωνία της θα βρίσκεται ο θρυλικός Bret Hart.

Natalya, Paige, Sasha Banks & Becky Lynch vs Naomi, Tamina, Summer Rae & Charlotte

Δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα καταφέρνει η Natalya να υποτάξει την Charlotte με το Sharpshooter μόνο που αυτή την φορά δεν ενεπλάκει ο Ric Flair έτσι ώστε η διεκδικήτρια να δώσει την νίκη στην ομάδα της.


New Day Tag Team Tournament: Round 2
The Usos vs The Vaudevillains

Χωρίς οι Usos να δίνουν το 100% της δύναμης τους μιας και τα τραύματα ήταν εμφανέστατα από την επίθεση που δέχτηκαν από την Bullet Club, οι "βουβοί" performers εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες των αντιπάλων τους και πέρασαν στον τελικό με το European Uppercut & Neckbreaker combination.


Apollo Crews vs Heath Slater

Οι Curtis Axel & Bo Dallas βρισκόντουσαν στο ringside. Συνεχίζει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του ο θηριώδης χαρισματικός superstar παίρνοντας άλλη μια εντυπωσιακή νίκη κόντρα στον Heath Slater με το Spinning Powerbomb.


Dean Ambrose vs Kevin Owens

Έναν ακόμα σπουδαίο αγώνα έδωσαν οι δύο παλιοί γνώριμοι με τον Ambrose να χτυπάει από πουθενά τον Prizefighter με το Dirty Deeds για την σημαντική νίκη. Μετά τον πανηγυρισμό της νίκης εμφανίστηκε ο Chris Jericho και τον άφησε αναίσθητο με το Codebreaker.



Δείτε το επεισόδιο




για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη