Η κάρτα αγώνων του Payback έως τώρα.


Όσο οι μέρες περνάν το Payback πλησιάζει όλο και περισσότερο, ωστόσο η εταιρία μας έχει ανακοινώσει τις αρχικές πληροφορίες για το επερχόμενο PPV (διαβάστε εδώ).

Σε επεισόδιο στις 04/04 (αποτελέσματα εδώ) είχε ανακοινωθεί πως ο #1 Condenter για το WWE World Heavyweight Championship, AJ Styles πρόκειται να τεθεί αντιμέτωπος με τον 3 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Roman Reigns στο Main Event του Payback.

Μια νέα ενημέρωση ήρθε στα πλαίσια του Raw στις 11/04 (αποτελέσματα εδώ) με το WWE να επισημάνει πως ο νέος νούμερο ένα διεκδικητής του διηπειρωτικού τίτλου, Cesaro θα συγκρουστεί κόντρα στον The Miz για το Intercontinental Championship.

Στο πρόσφατο επεισόδιο του Raw στις 18/04 (αποτελέσματα εδώ) η Charlotte έκανε ένα segment μαζί με τον πατέρα της, Ric Flair στα backstage για να την διακόψει η Natalya και να της ανακοινώσει πως οι δυο τους θα τεθούν αντιμέτωπες στο Payback για το Women's Championship, όμως αυτή τη φορά ο Bret "The Hitman" Hart θα εμφανιστεί στο πλευρό της κόρης του για να την βοηθήσει να κατακτήσει το Championship.

Στο ίδιο σόου στις 18/04 (αποτελέσματα εδώ) με νίκες και στην επόμενη φάση προχώρησαν οι Enzo Amore & Big Cass οι οποίοι επικράτησαν των Dudley Boyz, και οι Vaudevillains επικρατώντας των Usos, ωστόσο οι δύο ομάδες από το NXT θα κοντραριστούν στα γυρίσματα του Payback ώστε την ίδια βραδιά να έχουμε τους νέους Contenders οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους ομαδικούς πρωταθλητές New Day για τους τίτλους.

Σε ένα σύντομο segment στο Ambrose Asylum στις 18/04 (αποτελέσματα εδώ), ο Shane McMahon ανακοίνωσε πως ο Sami Zayn όπου κρατάει από το NXT μια εχθρική σχέση με τον Kevin Owens, θα αντιμετωπίσει τον "Prizefighter", ενώ ο Chris Jericho θα προσπαθήσει να αποδείξει πως είναι ο "καλύτερος στον κόσμο" αντιμετωπίζοντας τον Dean Ambrose.

Οι αγώνες για το Payback μέχρι τώρα:

WWE World Heavyweight Championship Match
Roman Reigns (c) vs. AJ Styles

WWE Intercontinental Championship Match
The Miz (c) vs. Cesaro

WWE Women's Championship Match
Charlotte (c) with Ric Flair vs. Natalya with Bret Hart

Number One Contenters for WWE Tag Team Championship Match
Enzo Amore & Big Cass vs. The Vaudevillains

WWE Tag Team Championship Match
The New Day (c) vs. TBD

Singles Match
Kevin Owens vs. Sami Zayn

Singles Match
Chris Jericho vs. Dean Ambrose

Η λίστα θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα...

για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη