Ο πιθανός ρόλος του The Rock στην WrestleMania 32.

Όπως έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μήνες, ο The Rock έχει προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο φετινό μεγάλο Event της WrestleMania στο Ντάλας του Τέξας.

Αρκετό είναι το μερίδιο των οπαδών όπου αναρωτήθηκαν ποιον ρόλο θα παρουσιάσει ο "Brahma Bull" στο "Show of Shows", ωστόσο όπως έχει τυπωθεί την τελευταία ώρα σε γνωστή ιστοσελίδα, ο Rock δεν θα εμφανιστεί στο πλευρό του Roman Reigns για το WWE World Heavyweight Championship Match κόντρα στον τωρινό πρωταθλητή Triple H στο Main Event της βραδιάς, αλλά στο πλευρό των ομαδικών πρωταθλητών.

Ναι, ναι.. Καλά ακούσατε, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να δούμε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή στο πλευρό των New Day, ο λόγος οφείλεται στο ο,τι το WWE θέλει να δώσει περισσότερη έμφαση στην Tag Team Division, βάζοντας τον Rock στο πλευρό τους. Ακόμη, υπάρχουν αναφορές πως αυτό δεν είναι σίγουρο, καθώς εικάζεται πως ο θρυλικός παλαιστής πρόκειται να μπει μέσα στο Hell In A Cell με τα καθήκοντα του Special Guest Referee.

Πολλά είναι τα σενάρια, ωστόσο ας περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα πριν το μεγάλο Event της WrestleMania 32, όπου θα λάβει στέγη κάτω από το AT&T Stadium στο Dallas του Texas στις 3 Απριλίου του 2016.


Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης.
Νεότερη Παλαιότερη