RAW 28/03/2016: Δεν χαμπαριάζει ο Big Dog!


Σε φλογερούς ρυθμούς κύλισε το χθεσινό "κόκκινο" show όσον άφορά τους δύο μεγάλους αγώνες της Wrestlemania. Μαζεύει weapons στο inventory ο Ambrose, συγκεντρωμένοι Ryback & Sami Zayn, "σίγουρη" η Charlotte.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Χτύπησαν οι καμπάνες, εμφανίστηκε ο Undertaker και είπε πως αυτή η Wrestlemania δεν θα είναι η τελευταία του και πως ήταν ξεκάθαρος όταν είπε πως το αίμα του Shane McMahon θα βρίσκεται στα χέρια του Vince McMahon. Ο Deadman είπε πως η Wrestlemania είναι η αυλή του, το Hell in a Cell η παιδική χαρά του και πως ο Shane θα αναπαυθεί εν ειρήνη. Εμφανίστηκε ο Shane McMahon και είπε πως στην η διαφορά τους είναι πως αυτός παλεύει για να κερδίσει ενώ ο Undertaker παλεύει για να μην χάσει, επίσης είπε πως το βράδυ μετά την Wrestlemania θα μαζέψει τα κομμάτια του και θα μπει στο ring για να πάρει τον έλεγχο του RAW και αν είναι να καταστρέψει το legacy του Undertaker για να χτίσει το δικό του, δεν έχει κανένα πρόβλημα γιατί το legacy ξόφλησε πριν δύο χρόνια. Ο Phenom είπε στον Shane-O-Mac πως από τότε που γεννήθηκε ήταν η σκύλα του πατέρα του. Εντός δευτερολέπτων η συζήτηση των δύο superstar μετατράπηκε σε άγριο brawl με το τελείωμα να βρίσκει τον Shane να εκτελεί το Leap of Faith Elbow Drop από το Top Rope και να περνάει τον Undertaker μέσα από το announce table.


Zack Ryder vs Chris Jericho

Πριν το match εμφανίστηκε ο AJ Styles και χλεύασε τον Chris Jericho επειδή δεν του έδωσε match στην Wrestlemania. Αδιανόητο και απίστευτο μοιάζει το ότι ο Long Island Iced Z κατάφερε να κλέψει την νίκη από τον Y2J με Roll-Up χάρης τα distractions του AJ Styles. Ο νικητής δεν πρόλαβε να χαρεί μιας και δέχτηκε κατευθείαν Codebreaker, o Y2J δέχτηκε την πρόκληση του AJ Styles και του υποσχέθηκε πως θα είναι η πρώτη και τελευταία του Wrestlemania.


Charlotte vs Becky Lynch

Στο ringside καθόταν η Sasha Banks και παρακολουθούσε τον αγώνα. Μεγάλη νίκη αυτοπεποίθησης πήρε η Charlotte με την βοήθεια του Nature Boy και τα distractions του, η Lass Kicker υπέκυψε στο Natural Selection.


Backstage, o Vince McMahon είπε στην Renee Young πως δεν έπεσε από τα σύννεφα με το άνοιγμα του show και είπε πως αυτό που χρειάζεται για την Wrestlemania είναι ένας οργισμένος Undertaker. Ο Shane ήρθε face to face με τον Vince και του είπε πως έκλεψε αυτή την εταιρεία από τον πατέρα του και τώρα αυτός θα του την πάρει.

Kane & Big Show vs Social Outcasts

Φυσικά και ο αγώνας τελείωσε με Disqualification υπέρ των Big Show & Kane. Το μισό locker room εμφανίστηκε στην αρένα κάνοντας tease το Andre The Giant Memorial Battle Royal, τελευταίοι όρθιοι έμειναν οι Big Show & Kane που διέλυσαν τους Outcast με δύο Double Chokeslam.


Εμφανίστηκαν οι Triple H & Stephanie McMahon και η Steph φώναζε στον κόσμο να σηκωθεί όρθιος και να υποκλιθεί στον σύζυγο της. O Game είπε πως αυτή την Κυριακή θα κάνει αυτό που ονειρεύονται πολλοί από το κοινό και δεν έχουν την ικανότητα να σταθούν στο ring και να κρατήσουν το WWE World Heavyweight Championship, είπε πως ο Roman Reigns είχε αυτό που χρειάζεται...για πέντε λεπτά! Κλείνοντας, η Steph είπε πως την Κυριακή δεν είναι για σκάλες, street fights και όλα αυτά, αλλά για τον Triple H. Ο Reigns έτρεξε στην αρένα και επιτέθηκε στον Game αλλά η Stephanie μπήκε στην μέση με αποτέλεσμα ο Hunter να υποχωρήσει.


Kofi Kingston vs Alberto Del Rio

Τα μέλη των League of Nations και New Day βρισκόντουσαν στο ringside αντίστοιχα. O Kofi κατάφερε να ξεγλιστρήσει από την πολυεθνική φατρία κερδίζοντας τον Del Rio με ένα έξυπνο Roll-Up. Μετά το match εμφανίστηκε ο Coach και ανακοίνωσε πως το Sport Center θα βρίσκεται ζωντανά στην Wrestlemania την Κυριακή και έπειτα χόρεψε με τους New Day,


Backstage, ο Roman Reigns είναι να δώσει interview στην Renee Young αλλά δέχτηκε επίθεση από τον Triple H και τους Dudley Boyz.

Kalisto vs Konnor

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και παρά την διαφορά μεγέθους των δύο competitor, ο μασκοφόρος champion βγήκε νικητής με το Salida Del Sol. Μετά το match o Viktor επιτέθηκε στον Kalisto αλλά ο United States Champion τον ξεφορτώθηκε, εμφανίστηκε ο Ryback και όλο το στάδιο ξέσπασε σε "Feed Me More" chants.


Εμφανίστηκαν οι Brock Lesnar & Paul Heyman με τον δεύτερο να λέει πως ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει την Κυριακή τον νούμερο ένα αθλητή και έδωσε spoiler πως ο Beast Incarnate θα ισοπεδώσει τον Dean Ambrose στην Wrestlemania. Εμφανίστηκε ο Lunatic Fringe με ένα καρότσι και πήρε όλα τα foreign objects (και τα steel stairs) κάτω από το ring δίνοντας καθόλου σημασία στους Lesnar & Heyman.


Paige vs Emma

Στο ringside βρισκόντουσαν οι δύο ομάδες που θα συγκρουστούν στην Wrestlemania την Κυριακή. Μετά από distractions των Tamina & Lana, η Emma μπόρεσε να πάρει την νίκη. Μετά το match εμφανίστηκε η Eva Marie και βοήθησε τις ηττημένες divas να απωθήσουν τις Heel.


Sami Zayn, Dolph Ziggler & Sin Cara vs Kevin Owens, Miz & Stardust

Στο καλύτερο match της βραδιάς, τεράστια νίκη πέτυχε η ομάδα των face συμμετεχόντων του Ladder match με τον Sami Zayn να παίρνει το νικηφόρο pinfall μετά από Helluva Kick στον Pricefighter.


Πίσω στο ring λοιπόν οι Triple H & Stephanie με την δεύτερη να λέει πως όσο και αν ο κόσμος θέλει μια αλλαγή, δεν πρόκειται να γίνει στην Wrestlemania. O Triple H είπε πως άκουσε φήμες πως είναι δειλός και επιτίθεται πισώπλατα αλλά δεν θα δώσει σημασία διότι υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα. Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και επιτέθηκε στον Game σε όλο το ringside, όλο το locker room έσπευσε στην αρένα για να καλμάρει τον Reigns και καθώς ο Hunter υποχώρησε, ο Reigns εκτέλεσε suicide dive από το Top Rope πάνω σε όλο το roster.




Δείτε το επεισόδιο



για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη