RAW 14/03/2016: Η σκιά του νεκρού σκέπασε τους McMahons!


Σε δυνατούς ρυθμούς εξελίχθηκε το επεισόδιο του Monday Night Raw, αφού είδαμε την επιστροφή του Roman Reigns, σε αγωνιστική δράση τον Triple H, και την "απάντηση" του Undertaker στους Vince & Shane McMahons.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

The New Day vs. Alberto Del Rio & Rusev
WWE Tag Team Championship Match

Οι ομαδικοί πρωταθλητές έκαναν την έναρξη στο επεισόδιο, και έβαλαν τους ομαδικούς τίτλους υπό διεκδίκηση, οι Xavier Woods και Big E έκλεψαν την νίκη και παρέμειναν στην κορυφή της Tag Team Division, έπειτα από Roll-Up του Woods, στην συνέχεια όμως, οι League of Nations επιτέθηκαν στους "Unicorns" με αποτέλεσμα να τους ισοπεδώνουν με τις χαρακτηριστικές τους κινήσεις, Bull Hammer, Brogue Kick, Double Foot Stomp, και Accolade. Αργότερα στα Backstage έδωσαν συνέντευξη στην Rene Young τονίζοντας ότι στην WrestleMania θα κατακτήσουν τα Tag Team Championships από τους τωρινούς πρωταθλητές, New Day.



Dean Ambrose, Brock Lesnar & Paul Heyman σε Segment.

Στην συνέχεια ακολούθησε ένα Segment με τον Dean Ambrose να έρχεται στο ρινγκ και να μιλάει για την "ατυχία" του στο Roadblock, μέσα σε λίγα λεπτά διακόπηκε από τον Brock Lesnar και τον πελάτη του, ο Paul Heyman αφέθηκε σε ένα Promo, και αφού τελείωσε ο Brock Lesnar προσπάθησε να χτυπήσει τον "Lunatic" όμως ο δεύτερος προστάτεψε τον εαυτό του με ένα σιδερολοστό.


Και δεν τελειώσαμε ακόμη, λίγη ώρα αργότερα η κάμερα πήγε στο Locker Room του "Lunatic Fringe", ξαφνικά στην οθόνη εμφανίστηκε ο Mick Foley με τους οπαδούς του Pittsburgh να παρουσιάζουν όμορφη υποδοχή στον πρώην θρυλικό παλαιστή. Ο "Hardcore Legend" έδωσε ένα χέρι βοηθείας στον Dean Ambrose προσφέροντας του ένα "δωράκι" το οποίο αποτελούταν ένα από τα αιχμηρότερα αντικείμενα στον χώρο του Pro Wrestling, ώστε να προστατευτεί από τον "Beast".



Ryback vs. Sin Cara

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, στα πλαίσια του επεισοδίου ο "Big Hungry" έβαλε επιπλέον μια νίκη στο.. "τσεπάκι" του, σε μια αναμέτρηση εναντίον του Sin Cara, το τελικό αποτέλεσμα ήρθε μετά από 2 ολοκληρωμένα Shellshockeds του Ryback. Αφού ο αγώνας έληξε, ο "Big Guy" ζήτησε ένα μικρόφωνο και ισχυρίστηκε πως τα ίδια θα πάθει και ο Kalisto στην WrestleMania στέλνοντάς του μια πρόκληση για United States Championship Match.



Dolph Ziggler & The Authority σε Segment.

Η Stephanie McMahon καλωσόρισε το κοινό στο Monday Night Raw, και μας παρουσίασε τον Triple H στο WWE Universe, ο "King of Kings" μέσω ενός Promo τόνισε έστειλε ένα μήνυμα στον Roman Reigns και τι τον περιμένει στην WrestleMania, ξαφνικά, οι Authority διακόπηκαν από τον Dolph Ziggler, o Ziggler ήρθε στο ρινγκ και εξέφρασε τα αισθήματά του λέγοντας πως δεν θα παραιτηθεί ποτέ με όσους Superstars και να τον βάλει αντιμέτωπο. Ωστόσο, η Stephanie McMahon ανακοίνωσε πως στα πλαίσια του επεισοδίου ο "Showoff" θα τεθεί αντιμέτωπος με τον WWE World Heavyweight Champion σε Non Title Match.



Sami Zayn vs. The Miz

Πρώτος αγώνας μετά τον τραυματισμό για τον Zayn, o Sami αυτή την εβδομάδα επικράτησε του The Miz σε μια πρόχειρη αναμέτρηση με τον Kevin Owens να βρίσκεται στο τραπέζι των σχολιαστών, ο Sami Zayn πήρε την νίκη έπειτα από ένα δυνατό Helluva Kick.



Naomi & Tamina vs. Brie Bella & Alicia Fox

Οι Naomi & Tamina έβαλαν μια αρκετά σημαντική νίκη στο ιστορικό τους, επικρατώντας σε αγώνα εναντίον των Brie Bella & Alicia Fox, η νίκη ήρθε από τον Tamina αφού έβαλε και το "χεράκι" της και η συμπαίκτρια της, αξίζει αν σημειωθεί πως σημαντικό ρόλο έπαιξα και η παρουσία της Lana, η οποία βρισκόταν επάνω στο τραπέζι των σχολιαστών.



The Usos vs. Bo Dallas & Adam Rose

Με τους Dudley Boyz να προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή των Usos, τα δίδυμα αδέρφια κατάφεραν να κερδίσουν τα 2 μέλη των Social Outcasts στέλνοντας ένα μήνυμα στην ομάδα των Bubba Ray Dudley & Devon για την WrestleMania 32.



Triple H vs. Dolph Ziggler

Σε μια τρομερή αναμέτρηση και τον "Cerebral Assassin" να αγωνίζεται για επεισόδιο του Raw μετά από 3 ολόκληρα χρόνια (τελευταία φορά το 2013 εναντίον του Curtis Axel), ο Triple H επικράτησε του Dolph Ziggler με ιδιαίτερη δυσκολία αφού προηγήθηκαν ένα Big DDT, ένα Famousher, και ένα Superkick από τον "Ziggy". Η αναμέτρηση έλαβε τέλος μετά από Pedigree του πρωταθλητή. Στην συνέχεια, την επιστροφή του πραγματοποίησε ο Roman Reigns ο οποίος "διέλυσε" τον Triple H με σκληρές επιθέσεις, το Brawl οδηγήθηκε μέχρι και στα Backstage μέχρι που οι Jack Swagger, Mark Henry & The Usos απέτρεψαν από τον νούμερο ένα διεκδικητή να χτυπήσει για δεύτερη φορά με την τηλεόραση τον WWE World Heavyweight Champion.



Chris Jericho vs. Neville

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς, την νίκη κατάφερε να πάρει ο Neville με Disqualification αφού ο Chris Jericho έσπρωξε βίαια τον διαιτητή του αγώνα, ο "Y2J" προχώρησε σε ένα Promo χλευάζοντας του οπαδούς ώστε να διακοπεί από τον AJ Styles με τον "Phenomenal One" να δίνει την τελευταία απάντηση χτυπώντας τον με το Forearm.



Mr. McMahon, Shane McMahon & Undertaker σε Segment.

Στο Main Event του "κόκκινου σόου", ο Mr. McMahon έκανε την είσοδό του καλώντας στο ρινγκ τον Undertaker, ο Vince τον προϊδοποίησε να μην ξανά ακουμπήσει το χέρι πάνω του την επόμενη φορά, με το συγκεκριμένο γεγονός να προκαλεί θυμό στον "DeadMan", οι δυο τους διακόπηκαν από τον Shane McMahon, αφού τα 3 ισχυρά πρόσωπα μίλησαν για το μέλλον της εταιρίας και την WrestleMania 32, ο γιος του Vince αποκάλεσε τον αντίπαλό του "Vince's Bitch!", ωστόσο ο Undertaker άρπαξε τον Shane από το λαιμό και τον έστειλε στο καναβάτσο με ένα δυνατό Chokeslam. Πριν κλείσει το επεισόδιο, καθώς ο Vince κοιτούσε τον "Phenom" ο ίδιος προσπάθησε να του επιτεθεί αλλά το Segment έληξε με τον "Chairman" να τρέχει μακριά από το ρινγκ, τον Undertaker όρθιο, και τον Shane McMahon πεσμένο στο έδαφος μετά την επίθεση του αντίπαλου του για την WrestleMania 32.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης.
Νεότερη Παλαιότερη