NXT 23/03/16: "ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ SAMOA JOE".

Στο τελευταίο επεισόδιο του NXT, είδαμε την πρώτη ήττα στο στρατόπεδο του Elias Samson, καθώς και 4 όμορφες αναμετρήσεις, ανάσα για την Asuka, απάντηση από τον Samoa Joe.

Johnny Gargano vs. Elias Samson

Την πρώτη του ήττα στο NXT, κατάφερε να βάλει στο ιστορικό του ο Elias Samson κόντρα στον Johnny Gargano ο οποίος έγινε ο πρώτος Superstar όπου κατάφερε να βάλει τέλος στο αήττητο ρεκόρ του Samson, η νίκη ήρθε με Roll-Up ενώ στη συνέχεια ο "Drifter" επιχείρησε να επιτεθεί στον νικητή, αλλά στην αναμέτρηση επέμβει ο Apollo Crews.



Finn Balor vs. Rich Swann

Με ήττα πραγματοποιήθηκε η πρώτη εμφάνιση του Rich Swann στο θυγατρικό Promotion, ο νεαρός Rookie έδειξε σωστό χαρακτήρα και εντυπωσίασε αρκετά πρόσωπα, ωστόσο την νίκη έβαλε στο "τσεπάκι" του ο NXT Champion, Finn Balor μετά από "Coup De Grace".



No Way Jose?!

Στα πλαίσια του επεισοδίου, το NXT "προμόταρε" ένα ολιγόλεπτο Promo στο οποίο απεικονίζεται πιθανών ένα νέο ταλέντο το οποίο θα έχει Gimmick παρόμοιο με των Brodus Clay ο οποίος έκανε το πέρασμα του και απολύθηκε, και Adam Rose ο οποίος άλλαξε άμεσα χαρακτήρα λόγω αποτυχίας, άγνωστη παραμένει η ημερομηνία εμφάνισής του.



Alexa Bliss vs. Sarah Dobson

Άλλη μια νίκη έβαλε στο στρατόπεδο της η Alexa Bliss επικρατώντας χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, της Sarah Dobson χάρις το χαρακτηριστικό τελείωμα, "Sparkle Splash".



Bull Dempsey vs. Danny Birch

Πριν καν προλάβει ο διαιτητής να χτυπήσει το καμπανάκι για να αρχίσει η αναμέτρηση, ο Samoa Joe εμφανίζεται από το πουθενά και χτυπάει τον Dempsey, το ίδιο ακολούθησε και στο Birch με τον νούμερο ένα διεκδικητή του NXT Championship να διαλύει τους 2 superstars, στέλνοντας ένα μήνυμα για το τι πρόκειται να περιμένει ο Finn Balor.



Asuka vs. Emma

Μέσα από βρώμικες μεθόδους από χέρι βοηθείας της Dana Brooke, η Emma προσπάθησε να "κλέψει" την νίκη από την Asuka στο Main Event της βραδιάς του NXT, όμως η δεύτερη φαίνεται να μην είχε ορέξεις για τα... παιχνιδάκια της Emma, ωστόσο έδωσε ένα τέλος στην αναμέτρηση έπειτα από την κλασική υποταγή "Asuka Lock".


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:


Για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης.
Νεότερη Παλαιότερη