Σαν σήμερα το 2010, η καριέρα του Shawn Michaels έλαβε τέλος.

Ας μεταφερθούμε 6 χρόνια πίσω, και να θυμηθούμε τι συνέβη στις 28 Μαρτίου του 2010.

Ήταν 28 Μαρτίου του 2010, όταν η WrestleMania 26 είχε φιλοξενηθεί κάτω από το University of Phoenix Stadium, μπροστά σε 72, 219 οπαδούς ο Shawn Michaels χτύπησε με χαστούκι τον Undertaker, ωστόσο ο "Phenom" δεν είχε άλλη επιλογή από το να του προσφέρει ένα από τα ισχυρότερα Tombstone Piledrivers στην ιστορία του Pro Wrestling, ώστε να βάλει ένα επίσημο τέλος στην καριέρα του "Mr. WrestleMania".



Αφού η επική αυτή αναμέτρηση έλαβε τέλος έπειτα από 24:00 λεπτά, ο Undertaker έδειξε τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Shawn Michaels προσφέροντας του το χέρι σ' ένα τελευταίο Handshake, για να τον συναντήσει μετά από 2 χρόνια στο ίδιο ρινγκ αλλά αυτή τη φορά ο "HBK" είχε τον ρόλο του Special Guest Referee στο Hell In A Cell Match της "End of An Era" στην WrestleMania 28 στις 1 Απριλίου του 2012.




Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την WrestleMania 26 ο θρυλικός Undertaker παρενέβη ξανά στο ρινγκ και για να διακόψει το Farewell του Shawn Michaels, ωστόσο ο ίδιος δεν έκανε την παραμικρή κίνηση από το να του.. βγάλει το καπέλο με μεγάλο σεβασμό, και να αποχωρήσει.



Νεότερη Παλαιότερη