Ο Scot Hall πιστεύει ότι ο Sting δεν αισθανόταν άνετος παλεύοντας για το WWE.

 Η γνώμη του Hall of Famer Scott Hall για την κατάσταση του Sting στο WWE. 

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τους Sports Illustrated, ο Scott Hall ανέφερε ότι πιστεύει πως ο Sting δεν αισθάνθηκε ποτέ άνετα στο WWE, κυρίως επειδή θεωρούνταν "ξένος" και δεν ήξερε κανέναν.

Ο θρυλικός Scott Hall τόνισε:

"Ήμουν εκεί και προφανώς συμμετείχα στον αγώνα του Sting στη WrestleMania 31. Κάναμε πρόβα για το γεγονός πέρσι στο Levi Stadium , και ήταν οι "Kliq" και οι New Age Outlaws μαζί αφού γνωριζόμασταν καλά μεταξύ μας. Αλλά ήταν και ο Sting ο οποίος δεν ήξερε κανέναν και δεν ένιωθε καλά γι΄αυτό. Το ότι τραυματίστηκε ίσως να ήταν ευχή που πραγματοποιήθηκε γι'αυτόν".

Ο Scott συνέχισε λέγοντας:

"Πρέπει να θυμάστε ότι ο Vince δεν πρόκειται προωθήσει έναν Superstar που δεν δημιούργησε ο ίδιος. Δεν καταφέραμε να τελειοποιήσουμε τίποτα την νύχτα της πρόβας , οπότε ήρθε η μέρα που θα γινόταν η WrestleMania και πήγαμε σε ρινγκ για προετοιμασία. Ωστόσο είμαστε όλοι μέσα στο ρινγκ, εγώ κάθομαι δίπλα από τον Hulk Hogan και ο Triple H προτείνει 'Λοιπόν, ο Sting θα αποφύγει το σφυρί και μετά θα τον χτυπήσω με αυτό, θα πάω για το pin και 1-2-3'. Κοιτάω τον Hulk, με κοιτάει και αυτός , και εγώ σκεφτόμουν 'Sting , αδερφέ μου τι είδους δικηγόρος είναι αυτός που έχεις;'. 'Έρχεσαι να δουλέψεις για το WWE και δεν έχει καν επιβεβαιωθεί ότι θα νικήσεις;' Αυτό είναι σημάδι ότι ο Vince απλά σου υπενθυμίζει ποιος κέρδισε πριν όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα κι αν θα βγάλει λεφτά με τον άλλον τρόπο".



Νεότερη Παλαιότερη