SMACKDOWN 22/12/2015: Γιορτινές στιγμές στο... Άσυλο!


 Στο πνεύμα των Χριστουγέννων μπήκε το Live Smackdown με δύο title matches, 4η φορά σερί διαλύουν τους Dudleyz οι Wyatts, League of Nations εναντίον όλων και Roman Reigns εναντίoν League of Nations.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).


WWE Tag Team Championship
The New Day(c) vs The Lucha Dragons


Άλλη μια ευκαιρία έχασαν οι μασκοφοροι παλαιστές για να κατακτήσουν τους ομαδικούς τίτλους χάρης τα distractions του Xavier Woods, ο Big E πήρε το νικηφόρο pin κάνοντας reversal το Moonsault του Sin Cara σε Big Ending.


Backstage, o Dean Ambrose είπε στην Renee Young πως παρόλο που έκανε 6 ράμματα στο RAW απόψε θα υπερασπιστεί κανονικά το Intercontinental Championship. Είπε πως ξέρει πως οι Owens και Ziggler θέλουν να ξαναγίνουν πρωταθλητές, αλλά δεν θα γίνει.

The Wyatt Family vs The Dudley Boyz, Ryback & Demon Kane


Στην κορυφή της αλυσίδας παραμένει η Wyatt Family με ακόμα μια καταστροφική νίκη, ο Bray Wyatt έδωσε την νίκη στην ομάδα του με Sister Abigail στον Bubba Ray.


Backstage, ακολούθησε ένα αστείο Χριστουγεννιάτικο segment όπου ο Stardust είπε στον Santino Marella ότι τα Χριστούγεννα ανήκουν στην ερημιά πλέον και για να τα επαναφέρουν θα πρέπει οι Titus O'Neil & Neville να κερδίσουν την Ascension.

Alberto Del Rio & Rusev vs The Usos

Οι League of Nations ήταν στο ringside. Οι Usos γνώρισαν την ήττα κόντρα στους "ανεβασμένους" heel, ο Barrett έκανε distract τον διαιτητή δίνοντας την ευκαιρία στον Rusev να κάνει Super Kick στον Jey Uso και ο Del Rio να τον αποτελειώσει με Double Foot Stomp. Μετά το match ο Sheamus έκανε Brogue Kick στον Jimmy Uso αλλά ο Roman Reigns εμφανίστηκε και "καθάρισε" την αρένα κάνοντας την πολυεθνική φατρία να υποχωρήσει.


The Ascension vs Titus O'Neil & Neville

Ο Santino Marella ήταν στο ringside. Χαρά σε όλο τον κόσμο έφεραν οι Titus & Neville νικώντας την μασονική ομάδα και σώζοντας τα Χριστούγεννα από την ερημιά, η νίκη ήρθε με το Red Arrow του Breakout Star of the Year.


Backstage, ο Dolph Ziggler είπε στην Renee Young πως το Intercontinental Championship σημαίνει πολλά γι΄αυτόν γιατί είνναι ο πρώτος τίτλος που κέρδισε, είπε πως αν κερδίσει απόψε το 2016 θα είναι μεγάλη χρονιά.

Charlotte vs Brie Bella

Η Becky Lynch βρισκόταν στο ringside. Κατά την διάρκεια του αγώνα εμφανίστηκε η Team B.A.D. και επιτέθηκε στην Lynch, η Charlotte εκμεταλλεύτηκε το distraction και "κλείδωσε" την Brie στο Natural Selection για την νίκη.


Backstage, ο Kevin Owens είπε στην Renee Young πως ο τίτλους είναι δικός του όπως και το βραβείο του Breakout Star of the Year. Ο Pricefighter συμπλήρωσε πως θα μετατρέψει το Smackdown σε Kevin Owens Show όταν θα φύγει απόψε με το Intercontinental Championship.

Intercontinental Championship
Dean Ambrose(c) vs Dolph Ziggler vs Kevin Owens


Μετά από μεγάλη δυσκολία και προσπάθεια ο Ambrose κατάφερε να κάνει retain τον τίτλο του σε ένα τεράστιο Triple Threat match, όταν ο Ziggler έκανε Super Kick στον Owens ο Lunatic Fringe κατατρόπωσε τον Show-Off με Dirty Deeds.



 Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-super-smackdown-122215/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη