Επέστρεψε σε μη τηλεοπτικό σόου ο John Cena.

Η άδεια του John Cena δείχνει να φτάνει στο τέλος της, μιας και ο Αμερικανός έκανε μια προθέρμανση προτού επιστρέψει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις με το WWE.

Ο πρώην United States Champion, πραγματοποίησε την επιστροφή του μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, κατά την διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου όπου έλαβε μέρος στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, ωστόσο δεν παρέλειψε να πάρει εκδίκηση από τον Alberto Del Rio ο οποίος του κόστισε τον τίτλο τον Οκτώβριο στο Hell In A Cell.

Ο "Leader of Cenation" αφού γνώρισε την αποθέωση του κοινού της NY City, αντιμετώπισε τον Alberto Del Rio με το United States Championship να είναι υπό διεκδίκηση, ο 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κατάφερε να πάρει την νίκη, όμως ποτέ δεν κατέκτησε τον τίτλο διότι η νίκη ήρθε με Disqualification, έτσι το Championship παρέμεινε στον Μεξικανό.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με φήμες από την απέναντι όχθη του Ατλαντικού, ο John Cena πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας αυτή την Δευτέρα στο επεισόδιο του Monday Night Raw, να κατακτήσει το United States Championship σε Open Challenge του Alberto Del Rio, και να συνεχίσει την πορεία του από εκεί που σταμάτησε, να δώσει ακόμη περισσότερη αξία στο Championship.


Νεότερη Παλαιότερη