SMACKDOWN 19/11/2015: Αναγνωρίσεις αντιπάλων.


Παραδοσιακά πρόβα τζενεράλε στο τελευταίο show πριν το Survivor Series, Ανακοινώθηκε πως ο Tyler Breeze θα αντιμετωπίσει τον Dolph Ziggler την Κυριακή, άγνωστοι παραμένουν οι participants του Traditional Elimination Match, οι Reigns & Ambrose πεινάνε για τίτλο.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).
Εμφανίστηκε ο Miz για να προσκαλέσει τους καλεσμένους του στο MizTV, πριν καλά καλά τελειώσει την πρόταση ο Kevin Owens έκανε την είσοδο του και έκανε ένα promo πως στο Survivor Series θα κερδίσει το WWE World Heavyweight Championship και θα γίνει ο man. Εμφανίστηκε ο Alberto Del Rio με τον Zeb Colter, o τελευταίος αποκάλεσε τους Owens & Miz haters και ο Del Rio είπε πως αφού κερδίσει τον τίτλο στο Survivor Series θα χρειαστεί κάποιον σαν τον Kevin Owens να καθαρίζει τις πισίνες της Mexamerica, σειρά είχε ο Dean Ambrose που μπήκε στην αρένα και υπερασπήστηκε το show του Miz, έπειτα έκανε ένα promo πως θα περάσει από όλα τα εμπόδια για να τα καταφέρει την Κυριακή να φύγει με το WWE World Heavyweight Championship. Εμφανίστηκε ο Roman Reigns και είπε στον Miz να ηρεμήσει αλλιώς  θα έχει την γνωστή κατάληξη το show του, έκπληξη προκάλεσε ο R-Truth που έκανε την είσοδο του στην αρένα και έκανε ένα promo πως θα είναι ο επόμενος WWE World Heavyeight Champion στο Survivor Series, ο Miz του υπενθύμισε πως δεν συμμετέχει καν στο tournament, ο Truth προφανώς δεν το ήξερε, ζήτησε συγνώμη και έφυγε. Κλείνοντας το MizTV o Ambrose επιτέθηκε στον Miz.


The Miz vs Cesaro

Σε ένα περίπου λεπτό τελείωσε τον Miz ο King of the Swing με ένα εντυπωσιακό Headscissor Crossface. Καθώς ο Cesaro έφευγε από την αρένα έπεσε πάνω στους Cosmic Wasteland που έκαναν την είσοδο για τον αγώνα τους.


The Cosmic Wasteland vs Dudley Boyz & Neville

Για δεύτερη φορά αυτή την βδομάδα ο Viktor δέχτηκε το 3D από τους Dudleyz, σε αρκετά ντεφορμέ κατάσταση βρίσκεται η μασονική ομάδα.


Zack Ryder vs Tyler Breeze

Στο ringside βρισκόταν ο Dolph Ziggler και απολάμβανε το ποτό του Breeze και τις Summer Rae. Εύκολα επιβλήθηκε του Long Island Iced Z o Prince Pretty με Killswitch. Μετά το match ο Dolph Ziggler επιτέθηκε στον Breeze με Super Kick.


Απάντηση από τους Brothers of Destruction.

Εμφανίστηκε μια ομάδα από Druids με Sheep Mask και η Wyatt Family έκανε την είσοδο της με τον Bray Wyatt να λέει πως πολλά κομμάτια από τους Brother of Destruction του ανήκουν, είπε πως τους έδωσε αναγέννηση, χαρά και ειρήνη και στο Survivor Series έχουν την ευκαιρία να απελευθερωθούν, αλλά θα αποτύχουν όταν πέσουν στα χέρια του Erick Rowan, όταν ο Luke Harper θα τους προκαλέσει πόνο και λοιμό και φυσικά να υποφέρουν στα χέρια του Black Sheep, ο Face of Destruction έκανε ένα καταστροφικό promo. Μπήκε το theme του Undertaker και οι Brothers of  Destruction εμφανίστηκαν στο titantron με τον Undertaker να λέει στον Eater of Worlds πως στο Survivor Series θα πάρουν ότι τους ανήκει, ο Kane έβαλε φωτιά σε μια Sheep Mask και καθώς κάλεσε το Pyro στην αρένα οι Druids έπεσαν αναίσθητοι.


Brie Bella vs Charlotte

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο δυναμικό της η Charlotte αυτή την φορά υπέρ της Brie Bella με το Natural Selection, με full momentum πάει στο Survivor Series η Divas Champion.


Backstage, η Paige είπε στην Renee Young πως η Charlotte φέρθηκε ανάρμοστα στο RAW και όσο για το ότι αναφέρθηκε προσωπικά στην οικογένεια της είπε πως θα περάσει κάθε όριο προκειμένου να γίνει Champion.

Kalisto vs Big E

Με την βοήθεια των tag team partner του που επιτέθηκαν στον Sin Cara στο ringside κατάφερε να κερδίσει ο Big E με Big Splash. Μετά το match ο Big E έκανε άλλο ένα Big Splash στον Kalisto, εμφανίστηκε ο Ryback και καθάρισε το ring από την New Day, οι πρωταθλητές υποχώρησαν.


Backstage, οι Ambrose και Reigns είπαν πως την Κυριακή μπορεί να βρεθούν στον ίδιο δρόμο και τότε θα πηδήξουν μαζί από την γέφυρα.

Dean Ambrose & Roman Reigns vs Alberto Del Rio & Kevin Owens

Αναμενόμενο match μετά το segment στο Miz TV. Ο αγώνας δεν πρόλαβε να τελειώσει μιας και οι δύο ομάδες έγιναν Count-Out. Ακολούθησε χάος στο ringside με τους Face να μένουν όρθιοι μετά το Spear του Reigns στον Kevin Owens. Το επεισόδιο έκλεισε καθώς οι Ambrose & Reigns κοίταζαν τον τίτλο.


Δείτε το επεισόδιο
http://www.bollyrulez.tv/threads/1662483-Watch-WWE-Smackdown-11-19-15-Full-Show-November-19th-2015-HDTV-Watch-Online-Download-720p-HD

του Παναγιώτη Αθανασάκου.
Νεότερη Παλαιότερη