SMACKDOWN 12/11/2015: Απάντηση από την κόλαση!


Για δύο vs δύο πάμε στο Survivor Series, γύρο από το τουρνουά ήταν το Smackdown της εβδομάδας με νέα ονόματα στον αναμενόμενο δεύτερο γύρο.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Εμφανίστηκε η Wyatt Family και τα μέλη της ύμνησαν τον Bray Wyatt με μικρά promo, ο Eater of Worlds πήρε το μικρόφωνο και είπε πως οι Brothers of Destruction είναι κομμάτι του πλέον, προκάλεσε τους Undertaker & Demon Kane να επιλέξουν δύο μέλη από την Wyatt Family για να αναμετρηθούν στο Survivor Series. Ο Wyatt είπε πως στο Survivor Series θα θάψει τον Demon και τον Deadman για πάντα.


Braun Strowman vs Fandango

Για πλάκα διέλυσε τον αποξεχασμένο Fandango ο Black Sheep με το Lifting Triangle Choke.


WWE World Heavyweight Championship Tournament First Round
Neville vs King Barrett


Τεράστια νίκη και πρόκριση στον επόμενο γύρο πέτυχε ο Man that Gravity Forgot, αφού ο Βασιλιάς Barrett τον ξυλοφόρτωσε σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Neville βρήκε το άνοιγμα κάνοντας counter το Wasteland με DDT και τελείωσε την δουλειά με Red Arrow.



Backstage, οι Usos είπαν στην Renee Young πως η Wyatt Family βρωμάει και ο Jimmy είπε πως δεν ξεχνάνε ούτε θα συγχωρέσουν ποτέ το ότι του επιτέθηκαν πριν δύο μήνες.

WWE World Heavyweight Championship Tournament First Round
Ryback vs Kalisto

Εποχές Batista vs Rey Mysterio μας θύμησε το συγκεκριμένο match, ο Underdog κατάφερε με πολύ μεγάλη προσπάθεια να επιβληθεί του Ryback και να πετύχει την μεγαλύτερη νίκη του ως τώρα περνώντας στον δεύτερο γύρο του τουρνουά. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν και μετά το match οι δύο Superstars έδωσαν τα χέρια.


Εμφανίστηκαν οι Alberto Del Rio & Zeb Colter με τον τελευταίο να λέει πως η Αγγλία είναι η πιο μισητή χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και πως όταν ο Del Rio κερδίσει το WWE World Heavyweight Championship, θα δημιουργήσουν τον MexAmerica World Heavyweight Championship

WWE World Heavyweight Championship Tournament First Round
Alberto Del Rio vs Stardust

Συνεχίζει το ασταμάτητο τρένο του Alberto Del Rio να παίρνει μεγάλες νίκες, αυτή την φορά για την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του τουρνουά πήρε την νίκη με Double Foot Stomp από τον αδικημένο Stardust.


Backstage, ο Roman Reigns μίλησε στην Renee Young για την αναρρίχηση του στο βουνό Everest με το WWE World Heavyweight Championship στην κορυφή, πως όποτε πάει να φτάσει στην κορυφή, πάντα κάτι τον ξαναστέλνει στον πάτο, είπε πως θα περάσει το δύσκολο εμπόδιο του Cesaro στο RAW και πως στο Survivor Series θα είναι ο Sole Survivor στην κορυφή του βουνού με τον τίτλο.

The Usos vs Luke Harper & Erick Rowan

Οι δίδυμοι πύργοι επιτέθηκαν στους αντιπάλους τους πριν την έναρξη του αγώνα για να προκαλέσουν ζημιά, την νίκη πήραν οι Usos μιας και τους επιτέθηκαν οι Bray Wyatt & Braun Strowman και ο διαιτητής απέκλεισε τους Harper & Rowan. Μετά το match η Wyatt Family τους έκανε ασήκωτους αλλά χτύπησε η καμπάνα με την φωνή του Underaker να λέει πως στο Survivor Series όλη η οικογένεια του Bray Wyatt θα αναπαυθεί εν ειρήνη.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-smackdown-11122015/


του Παναγιώτη Αθανασάκου
Νεότερη Παλαιότερη