RAW 26/10/2015: Ένας παλιός γνώριμος.


Κατευθείαν στο ψητό μας έβαλε μετά το Hell in a Cell το RAW, μιας και μάθαμε τον επόμενο διεκδικητή για το WWE World Heavyweight Championship. Βλέπουμε προς τα που πάει το θέμα με την Wyatt Family, κανονικό heel turn για την Paige, τα έχουν τεντώσει όλα οι Rusev-Sheamus-Barrett.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το show ξεκίνησε με τους Triple H και Stephanie McMahon, το power couple καλωσόρισε τον κόσμο και κάλεσε στo ring τον Seth Rollins. Η Authority έδωσε συγχαρητήρια στον Rollins που κατάφερε να περάσει από κάθε εμπόδιο και να παραμείνει WWE World Heavyweight Champion, o Architect ευχαρίστησε την Authority που πίστεψαν σε αυτόν. Ο Triple H είπε στον Rollins πως δεν έχουν μείνει άλλοι διεκδικητές για αυτό θα κανονίσει όλοι οι νικητές από το χθεσινό PPV να αναμετρηθούν μεταξύ τους και οι τέσσερις νικητές θα βρεθούν σε Fatal-4-Way στο Main Event του show με τον νικητή να γίνεται ο 1st Contender. Ο Reigns έκανε την είσοδό του και είπε στην Authority πως θα κερδίσει απόψε και θα πάρει τον τίτλο από τον Rollins.


Kofi Kingston vs Roman Reigns

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν οι δύο superstars, παρόλα τα distractions του Big E ο Reigns κατάφερε να μπει στο Fatal-4-Way με ένα δυνατό Spear.



Cesaro vs Kevin Owens

Άλλη μια εξαιρετική επίδειξη των δυνατοτήτων τους από τους δύο παλιούς γνώριμους, ο Cesaro έκανε πραγματικά το "match της ζωής του" αλλά δεν ήταν αρκετό μιας και ο Owens τον χτύπησε με Pop-Up Powerbomb για να περάσει στο Fatal-4-Way.


Backstage, η Paige είπε στην Charlotte πως αξίζει το Divas Championship. H Charlotte της είπε πως αν μάθει πως εκείνη βρισκόταν πίσω από την επίθεση στην Natalya τότε θα υπάρξουν συνέπειες, οι Becky Lynch & Charlotte δέχτηκαν την Paige πίσω στην ομάδα.

Team PCB vs Team Bella

Πεντακάθαρη νίκη κατάφερε να πάρει η Team Bella, την νίκη στην ομάδα της έδωσε η Nikki Bella με Rack Attack στην Becky Lynch. Μετά το match η Paige επιτέθηκε στις φιλενάδες τις και τους μοίρασε από ένα Ram-Paige.



Backstage, ο Zeb Colter είπε στην Renee Young πως ένωσε της δυνάμης του με τον Alberto Del Rio για να κάνουν το Μεξικό και την Αμερική μια χώρα, την MexAmerica. O Del Rio είπε πως δεν θα αφήσει έναν μετανάστη σαν στον Neville να του πάρει την ευκαιρία να γίνει ακόμα μια φορά World Champion.


Alberto Del Rio vs Neville

Για πρώτη φορά συναντήθηκαν οι δύο international superstars δείχνοντας τρομερή χημεία μεταξύ τους. Παρά το μεγάλο effort του Neville ο Del Rio ήταν αυτός που έγραψε την σημαντική νίκη με Double Foot Stomp από Tree of Woe.

 
Ryback & Dudley Boyz vs Rusev, King Barrett & Sheamus

Συνεχίζουν ακάθεκτοι και πλέον ασταμάτητοι οι heel της υπόθεσης που είναι ζήτημα χρόνου να γίνουν established σαν stable. Όταν οι Devon και Ryback πήγαν να φέρουν τραπέζι ο Βασιλιάς Barrett πανέξυπνα έκανε Roll-Up στον Bubba για την νίκη.


Εμφανίστηκε ο Bray Wyatt στην μέση του ring με την καρέκλα του και είπε πως για 25 χρόνια ο Undertaker δεν είχε κανέναν ίσο, πως ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ring αλλά χθες η αποκάλυψη έδειξε το πρόσωπο της. Είπε πως αυτός και ο Reigns θα συναντηθούν ξανά όταν αναγεννηθεί μετά την καταστροφή του Undertaker. Η αρένα κοκκίνισε και ο Demon Kane έκανε την είσοδο του, ακολούθησε Cryptic Message και εμφάνιση της Wyatt Family να περικυκλώνει τον Big Red Machine (Deja Vu?), ο Kane τους επιτέθηκε αλλά οι μουσάτοι γίγαντες τον άφησαν αναίσθητο και τον κουβάλησαν στα σκοτάδια όπως τον Phenom.


Big E vs Dolph Ziggler

Πριν το match, εμφανίστηκε ο Tyler Breeze με την Summer Rae και έκατσαν σε VIP θέση στο ringside για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Μεγάλη νίκη πήρε ο Ziggler με Zig Zag αποφεύγοντας τις "μαιμουδιές" του Kofi Kingston για να μπει στην τελευταία διαθέσιμη θέση του Main Event.


Backstage, o Dean Ambrose είπε στον Reigns πως έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση, σχεδόν το έκανε στην Wrestlemania και στο Money in the Bank. O Reigns είπε στον "Αδερφό" πως το έχει.

1st Contender's Fatal 4 Way
Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio vs Roman Reigns vs Kevin Owens

Στο commentary βρισκόταν ο Seth Rollins. Τήρησε την υπόσχεση του ο Roman Reigns που κατάφερε να βγει νικητής από αυτό τον πόλεμο με τα near falls το ένα πίσω απο τ'άλλο. Ο Owens πήγε για το Pop-Up Powerbomb αλλά ο Reigns του έκανε counter με  Mid Air Superman Punch, ακολούθησε γραφικό Spear για την τεράστια νίκη. Μετά το match ο Reigns είχε stare-down με τον Seth Rollins.



Δείτε το επεισόδιο
http://watchwrestling.in/watch-wwe-raw-102615/

για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη