HELL IN A CELL 2015: ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ...


Για πολύ καιρό θα θυμόμαστε το φετινό Hell in a Cell που διεξάχθηκε χθες με μεγάλη επιτυχία. Διαβάστε παρακάτω το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Kick-Off
Dolph Ziggler, Neville & Cesaro vs Sheamus, Bad News Barrett & Rusev

Ως, συνήθως ανάμεσα στο κοινό θεάθηκαν οι Cosmic Wasteland να παρατηρούν το match. Σε ένα παραδοσιακά γεμάτο ένταση kick-off οι face ήταν αυτοί που κατάφεραν να γράψουν την νίκη κάνοντας το 1-1. Αφού ο Cesaro γύρισε αρκετές φορές τον Βασιλιά Barrett στο Cesaro Swing και ο Neville με το Red Arrow έκρινε το αποτέλεσμα.



United States Championship
John Cena (c) vs ???

Όταν ο John Cena άνοιξε το Open Challenge τον βρήκε μια τεράστια έκπληξη μιας και εμφανίστηκε ο Zeb Colter(!) που έχει κάνει ιδεολογική κωλοτούμπα και παρουσίασε τον διεκδικητή....ALBERTO DEL RIO. Ο Μεξικανός σόκαρε όλο το σύμπαν του WWE όταν μετά από Backstabber και Super Kick κατάφερε να εκθρονίσει τον Cena και να κατακτήσει το United States Championship στην επιστροφή του.


Βackstage, ο Rollins συνάντησε τους Triple H & Stephanie και είπε πως αυτός είχε ταυτόχρονα το United States και το WWE World Heavyweight Championship, ο Future προσπάθησε να βρει ένα σχέδιο για να ξεφορτωθεί τον Kane, ο Director of Operations εμφανίστηκε και ζήτησε συγνώμη στην Authority, ευχήθηκε καλή τύχη στον Rollins και σοβαρεύοντας του είπε πως θα την χρειαστεί.


Hell in a Cell
Roman Reigns vs Bray Wyatt

Τον πόλεμο στο κελί έφεραν οι δύο ταλαντούχοι Superstars δίνοντας ένα match για γερά νεύρα και αντοχές, Canes, καρέκλες, περάσματα από τραπέζια και κορυφαία kick-out από finishers, όρθιος από το Devil's Playground δεν βγήκε άλλος από τον Roman Reigns που με ένα δυνατό Spear απέδειξε πως αντέχει στην σωματική και ψυχολογική πίεση του Eater of Worlds.

WWE Tag Team Championship
The New Day (c) vs Dudley Boyz

Πριν το match οι Big E. & Kofi Kingston έκαναν ένα αστείο promo για να ξεκινήσουν movement για την απουσία του "παλιόγυφτου" Xavier Woods. Παρόλο την απουσία του τελευταίου, οι New Day έφυγαν πρωταθλητές από ένα ακόμα PPV, ο Kofi πήγε να το κλέψει με Disqualification σε στυλ Eddie Guerrero αλλά δεν έπεισε τον διαιτητή, ο Big E χτύπησε τον D-Von με το ιερό τρομπόνι και ο Kofi εύκολα πήρε την νίκη με Trouble in Paradise από τον Bubba Ray.


Divas Championship
Charlotte (c) vs. Nikki Bella

Περίεργη και ταυτόχρονα τούμπανο ήταν η φάση πως δεν υπήρχε καμία άλλη Diva στο ringside. Η Nikki Bella δεν κατάφερε να πάρει πίσω τον πολυπόθητο τίτλο της μιας και η Charlotte είχε την άμυνα για την κάθε της επίθεση, στο δεύτερο attemp του Natural Selection η Fearless έκανε tap-out. Μετά το match οι Becky Lynch & Paige ήρθαν στο ring και πανηγύρισαν με την φιλενάδα τους.


 
WWE World Heavyweight Championship
Seth Rollins (c) vs Demon Kane

O Architect πολύ απλά αρνείται να αποχωριστεί τον τίτλο του καταφέρνοντας να επιβιώσει και από τον Demon Kane. Μεγάλα σημάδια resiliency έδειξε ο Big Red Machine που κατάφερε να ανασυρθεί στο ring μετά από Powerbomb του Rollins στο τραπέζι της Ισπάνικης μετάδοσης, ακολούθησαν Knees από το Top Rope, Frog Splash, αλλά το Pedigree ήταν αυτό που κράτησε τον Δαίμονα κάτω για 3 δευτερόλεπτα.



Intercontinental Championship
Kevin Owens (c) vs Ryback

Πεντακάθαρα μπόρεσε αυτή την φορά να κερδίσει τον Big Guy ο Kevin Owens, αφού γλίτωσε από το Shellshock αποδυνάμωσε τον Ryback με ένα Pop-Up Powerbomb από το πουθενά.



Hell in a Cell
The Undertaker vs Brock Lesnar


Στην τρίτη και τελευταία τους συνάντηση τα δύο κτήνοι μας έδειξαν τι σημαίνει ο όρος "Hell in a Cell". Το όνομα του BROCK LESNAR έγραψε με κεφαλαία γράμματα η ιστορία μετά από τα αντίποινα του Summerslam στον DeadMan, είχαμε αίματα από σχεδόν την αρχή του match, καρεκλιές σαν να μην υπάρχει αύριο και σκίσιμο του ring mat για να είναι αποτελεσματικότερο το impact των finisher. Αφού ο Beast Incarnate έφυγε νικητής και το κελί σηκώθηκε είδαμε το Cryptic Message της Wyatt Family και χωρίς να προλάβουμε να το αντιληφθούμε, ο Bray Wyatt με την οικογένεια του έκαναν τον Phenom "κομμάτια" και μετά τον πήραν τσουβαλιαστό από την αρένα κλείνοντας το PPV.



Δείτε ολόκληρο το PPV
http://watchwrestling.in/watch-wwe-hell-in-a-cell-2015-102515/


Για το Ringside House,
Παναγιώτης Αθανασάκος
Νεότερη Παλαιότερη