Απόψεις: "Πρέπει να αλλάξουν χέρια οι Tag Team τίτλοι άμεσα".

Σε αυτό το άρθρο, θα εκφράσουμε την γνώμη μας, και τον λόγο τον οποίο οι Tag Team τίτλοι πρέπει να αλλάξουν οπωσδήποτε χέρια.

Λοιπόν, αρχικά η απουσία των Usos είναι μεγάλο πρόβλημα στην Tag Team Division, τα δίδυμα αδέρφια είναι ένα τρομερά ταλαντούχο δίδυμο και σίγουρα αξίζουν πολλούς τίτλους (μελλοντικοί Hall of Famers). Ο τραυματισμός του ενός αναγκάστηκε να διακόψει προσωρινά την πορεία τους, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα αρκετά μεγάλο κενό στην Tag Team Divison.
Αυτό που με προβληματίζει σήμερα, είναι οι Prime Time Players, οι νέοι πρωταθλητές είναι αρκετά ταλαντούχοι αλλά δεν μας έχουν δείξει τον πραγματικό τους εαυτό (το WWE ευθύνεται για αυτό), έτσι τους βλέπουμε να αγωνίζονται ελάχιστα και να υπερασπίζονται τους τίτλους τους μόνο στα Pay-Per-Views (σε αντίθεση με τους Usos οι οποίοι έβαζαν τους τίτλους υπό διεκδίκηση σε εβδομαδιαία επεισόδια, εναντίον των Goldust & Cody Rhodes).
Πιστεύω πως το WWE πρέπει να επαναφέρει πίσω κάποιο θρυλικό Tag Team το οποίο μπορεί να προωθήσει υπόλοιπες ομάδες παράδειγμα τους Ascension, μια επιστροφή των Dudley Boyz νομίζω θα ήταν ότι πρέπει. Ας επιστρέψουμε στο θέμα των τίτλων, κατά την γνώμη μου πρέπει να αλλάξουν χέρια οι τίτλοι στο επερχόμενο PPV, SummerSlam, μπορώ να εκφράσω πως μου αρέσουν αρκετά οι New Day διότι το WWE τους έχει χρησιμοποιήσει σωστά, θα τους εξέφραζα ως ένα "κορυφαίο κακό ομαδικό τρίδυμο". Θα ήθελα πολύ να δω τους Kofi Kingston, Big E, και Xavier Woods, για ακόμη μια φορά ως Tag Team Champs πριν φτάσει το τέλος τους και το WWE αποφασίσει να τους χωρίσει τους δρόμους.
Νεότερη Παλαιότερη