RAW 17/08/2015: Του χάλασε το πάρτι.


Υπέγραψε το συμβόλαιο ο John Cena, επέστρεψε ο Dolph Ziggler, πιο εκδικητικός από ποτέ ο Undertaker, φύγαμε για Summerslam...!
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Παρουσίαση αγώνων!


Το επεισόδιο άνοιξε η Authority, αφού μας παρουσίασε το 4ωρο PPV, μας επισήμανε τους μεγαλύτερους αγώνες του καλοκαιριού, επίσης ανακοίνωσαν πως ο Jon Stewart θα είναι o Host του SummerSlam.

Πρώτο ματς της βραδιάς.


Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, ο Cesaro συνεργάστηκε μαζί με τον Randy Orton για να κερδίσουν τους Kevin Owens και Sheamus. Η νίκη ήρθε από τον "Viper" με RKO στον Mr. Money In The Bank.

Momentum για Shield.


Ο Roman Reigns δυσκολεύτηκε αλλά επιβλήθηκε απέναντι στον Luke Harper, στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόντουσαν οι Bray Wyatt και Dean Ambrose αλλά δεν έγινε κάποια παρέμβαση στον αγώνα.

Νίκη για την Lass Kicker...


Η Becky Lynch στο ντεμπούτο της, κέρδισε την Tamina χάρις το Disarm-Her. Έξω από το ρινγκ, βρισκόντουσαν οι Charlotte και Paige, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Sasha Banks και Naomi.

Επιστροφή για "Showoff".


Ο Dolph Ziggler επέστρεψε και έσωσε την Lana από τα χέρια του Rusev, στην συνέχεια ο Βούλγαρος χρησιμοποίησε την Summer Rae για προστασία, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο πρώην United States Champion, κέρδισε τον Mark Henry με υποταγή!

Προπόνηση για Ryback!


Ο Ryback μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά, κέρδισε τον Miz και έδειξε 100% έτοιμος ενόψει SummerSlam, στο τραπέζι των σχολιαστών βρισκόταν ο Big Show.

Υπέγραψε με τον δικό του τρόπο ο John Cena!


Επισημοποιήθηκε το John Cena vs. Seth Rollins στο SummerSlam, θυμίζουμε πως και οι δύο τίτλοι θα μπουν υπό διεκδίκηση. Προηγουμένως ακολούθησε promo από τους 2 Superstars.

Ξανά η νίκη με τον Kalisto.


Οι ομαδικοί πρωταθλητές, Prime Time Players, συνεργάστηκαν μαζί με τους Lucha Dragons για να κερδίσουν τους New Day και Los Matadores. Την νίκη χάρισε για άλλη μια φορά ο Kalisto!

Νίκη για την "Boss".


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Sasha Banks απέναντι στην Nikki Bella μετά από την υποταγή "Bank Statement". Το αποτέλεσμα ήρθε μετά από παρέμβαση της Naomi.

Του χάλασε το πάρτι με Low Blow, Chokeslam, και Tombstone!


Στο Main Event του "κόκκινου σόου", ο Undertaker χάλασε το πάρτι του Brock Lesnar μετά από Chokeslam και Tombstone. Όλα έγιναν μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Paul Heyman.




για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη