RAW 10/08/2015: Επιστροφή για Ryback!


Στο χθεσινό επεισόδιο του RAW, είδαμε την επιστροφή του Ryback, αλλά και WWE World Heavyweight Championship Match, στο Main Event της βραδιάς.
Διαβάστε το ρεπορτάζ (φώτο: WWE.com).

Το κλασικό promo.


Ο Seth Rollins άνοιξε το επεισόδιο και μίλησε για τον John Cena, στην συνέχεια τον έκανε ρεζίλι μέσω "live via satellite". Στην συνέχεια διακόπηκε από τους Cesaro, Kevin Owens και Randy Orton όπου του ζήτησαν να βάλει τον τίτλο υπό διεκδίκηση, εκεί ο Triple H ανακοίνωσε το εξής "Kevin Owens vs. Randy Orton vs. Cesaro", και ο νικητής αντιμετώπιζε τον "Architect" στο Main Event της βραδιάς για το WWE World Heavyweight Championship.

Ανάσα για τις δίδυμες!


Οι Bella Twins πέρασαν το εμπόδιο της Team B.A.D. χάρις το Roll-Up της Brie στην Tamina. Ο αγώνας ήταν υπό το βλέμμα των P.C.B. όπου καθόντουσαν στο τραπέζι των σχολιαστών.

New Day... ROCKS?!


Οι New Day έγιναν και επίσημα οι νούμερο #1 διεκδικητές των Tag Team Championships, μέσω της χθεσινής μεγάλης νίκης απέναντι στην ομάδα των μασκοφόρων, Los Matadores, στην συνέχεια πανηγύρισαν μαζί με το WWE Universe όπου φώναζαν "New Day Rocks".

RKO Outta Nowhere!!!!!


Μετά από ένα θεαματικό αγώνα, ο Randy Orton κέρδισε τους Cesaro και Kevin Owens αφού τους κέρασε πρώτα από ένα RKO. Η νίκη ήρθε από pinfall στον Cesaro.

It's Ryback Time...


Ο Miz μας καλωσόρισε στο καθιερωμένο, MizTV. Ξεκίνημα με τον Daniel Bryan, o πρώην Intercontinental Champion μίλησε σχετικά για την απουσία του στα ρινγκ και ξαφνικά διακόπηκε από τον Big Show. Ξαφνικά ακούστηκε η μουσική του Ryback, o "Big Guy" ήρθε και διέλυσε στον καναβάτσο τους διεκδικητές του IC Title και στην συνέχεια πανηγύρισε με τον "American Dragon".

Τα βρήκε σκούρα η Lana.


Η Lana προσπάθησε για άλλη μια φορά να φέρει τα άνω..κάτω στον Rusev, αλλά αυτή την φορά ήταν η σειρά της Summer Rae να σταθεί όρθια. Αρχικά, η Αμερικανίδα αποτελείωσε την Ρωσίδα με το "Accolade" του Βούλγαρου, και μετά πανηγύρισαν μαζί.

Έτοιμος για SummerSlam o Stephen Amell.


Ο Neville σε ένα σύντομο ματς, κέρδισε τον King Barrett αλλά στην συνέχεια δέχτηκε επίθεση από τον Stardust. O αδερφός του Goldust, πλησίασε το σημείο όπου βρισκόταν ο Stephen Amell και τον χτύπησε, στην συνέχεια ο Green Arrow προκάλεσε χάος στο ρινγκ. Μετά από όλα, ο Amell ζήτησε από τον Triple H μαζί με τον Neville να αντιμετωπίζουν τους King Barett και Stardust στο επικείμενο SummerSlam. Ο COO του WWE μετά από πολλές αντιρρήσεις δέχτηκε την πρόταση.

Παραλίγο να είχαμε Ιρλανδό Πρωταθλητή!



Στο Main Event του "Κόκκινου Σόου", ο Randy Orton έφτασε κοντά στην νίκη με σκοπό να γίνει 13 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά όλα χάλασαν όταν διέκοψε τον αγώνα ο Sheamus. Ο Ιρλανδός επιχείρησε να εξαργυρώσει την βαλίτσα για να γίνει WWE World Heavyweight Champion, αλλά ο "Viper" τον κέρασε ένα RKO για να τον διακόψει.



για το Ringside House,
Αποστόλης Μάρης
Νεότερη Παλαιότερη